ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

26 ΕΩΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 260 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

 

1η ημέρα: Πειραιάς-Εύδηλος-Αρμενιστής-Χριστός Ραχών

Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ικαρία. Άφιξη στον Εύδηλο και το παραδοσιακό του λιμάνι με τις πολύχρωμες βαρκούλες που αποτελεί και την κύρια πύλη εισόδου της Βόρειας Ικαρίας. Πρώτος σταθμός μας ο γραφικός Αρμενιστής όπου και το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, χρόνος για μπάνιο και γεύμα στην κοντινή παραλία και το απόγευμα θα επισκεφτούμε το χωριό Χριστός Ραχών γνωστό και ως «Το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ»! Το χωριό έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή των κατοίκων και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που ανοίγουν αργά το βράδυ συνήθεια που έχει τις ρίζες της στην εποχή των πειρατών και έκανε διάσημο το χωριό για τον «Ικαριώτικο χρόνο». Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αγ.Κήρυκος-Θέρμα-(Φούρνοι, προαιρετική)

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού τον Άγιο Κήρυκο ή αλλιώς ο Άγιος, όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι στο λιμάνι του οποίου ο επισκέπτης θα θαυμάσει το μοναδικό, σε χαρακτηριστικά, μεταλλικό άγαλμα που απεικονίζει τον Ίκαρο με τα φτερά του, την Ικαριάδα. Στη πλακοστρωμένη παραλιακή πλατεία με τα πολλά μαγαζάκια θα πιούμε τον καφέ μας και απο εκεί θα κατευθυνθούμε στην όμορφη παραλία Θερμά γνωστή για την χρυσαφένια ψιλή άμμο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και μπάνιο ενώ προαιρετικά υπάρχει η δυνατότητα για κρουαζιέρα στους Φούρνους, το θρυλικό νησί των κουρσάρων που σήμερα είναι γνωστό για το άφθονο φρέσκο ψάρι του αλλά και για τις μαγευτικές παραλίες του. Επιστροφή το απόγευμα στον Εύδηλο, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

3η ημέρα: Μαγγανίτης-Ικαριώτικο πανηγύρι

Πρωινό και σημερα θα κινηθούμε προς τον παραλιακο Μαγγανίτη που γοητεύει με τα γραφικά σπίτια και αυλές, κάτω από τον επιβλητικό γρανιτόβραχο του Αθέρα, γνωστός για τα πεντακαθαρα νερά του στα οποία θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα ή προαιρετικά σε κάποια από τις κρυστάλλινες θάλασσες των γύρω παραλίων όπως οι Σεϋχέλες τις οποίες μπορει με σκάφος να επισκεφτεί κάποιος. To απόγευμα ελεύθερος χρόνος ή θα παρουμε μέρος σε ένα από τα ξακουστά πανηγύρια της Ικαρίας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μ.Θεοκτίστης-Νας-Πειραιάς

Πρωινό και αναχώρηση για το φημισμένο θέρετρο Νας, σύντομη παραμονή και συνεχίζουμε την Ι.Μ.Θεοκτίστης, χτισμένη στα ερείπια παλαιού μοναστηριου απο το 1688 και εξ ολοκλήρου τοιχογραφημένης με μορφές Αγίων και παραστάσεις της Παλαιάς και Κοινής Διαθήκης. Κατόπιν για τον Εύδηλο που αποτελεί ένα από τα γραφικότερα χωριά της Νικαριάς με τις παραδοσιακές κατοικίες του και τα γραφικά καλντερίμια με τις ολάνθιστες αυλές αλλά και την ιδιαίτερη πλατεία του με τα παραδοσιακά καφενεία και ταβερνάκια. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα ενώ το απόγευμα θα αποχαιρετήσουμε την όμορφη Ικαριά και θα επιβίβαστουμε στο πλοίο για το ταξίδι επιστροφής μας στον Πειραιά.

*Η προαιρετική στους Φούρνους γίνεται με βάση τη διαθεσιμότητα δρομολογίων.

Τιμή

260 €  κατ ατομο στο δικλινο   δωμάτιο
335 €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς-Ικαρία-Πειραιάς οικονομικής θέσης
 • Μεταφορές με πούλμαν στην Ικαρία βάσει προγράμματος
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Ηotel Daidalos  & Armenizontas στον Αρμενιστή
 • Φόρος διαμονής (άρθρο 53– v.4389/16)
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Φπα

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο Daidalos

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο Armenizontas

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr