ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
195 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, περιοχή ΚΙΑΤΟΥ ημίωρη στάση, ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο Ferry Boat για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, παραμονή και πρώτη γνωριμία με την πόλη, πριν τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, πάνω στο μαγευτικό κόλπο του ΠΟΡΤΟ ΖΟΡΟ, στο Βασιλικό με μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, πολιούχο του νησιού και αμέσως μετά αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ και συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓ ΛΕΩΝ, ΕΞΩΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ, επίσκεψη της Μονή, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Επόμενος σταθμός οι ΒΟΛΙΜΕΣ και η παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά. Στην επιστροφή μας το απόγευμα θα έχουμε μικρή στάση στο ΑΡΓΑΣΙ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο ( μουσική βραδιά), διαν/ση.

3η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το Ενετικό Φρούριο στο προάστιο Μπόχαλη. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο Ferry Boat για ΚΥΛΛΗΝΗ. ʼφιξη και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 195 €
3o άτομο ως 12 ετών: 178 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου: –

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές, με σύγχρονο πούλμαν.
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο MATILDA 4* , στο Βασιλικό.
 • Ημιδιατροφή, (2 πρωινά & 2 δείπνα σε μπουφέ).
 • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr