ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΜΗΛΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

11 ΕΩΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 215 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ

 

1η ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά,επιβίβαση στο πλοιο και μετάβαση στο νησί της Αφροδίτης, την όμορφη Μήλο. Άφιξη στο λιμάνι του Αδάμαντα που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου και αναχώρηση για Σαρακήνικο, μικρή στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές. Συνεχίζουμε για Απολλωνία, όμορφο παρεθεριστικό κέντρο στο βορειοαναταλικό άκρο του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού, τα πιτταράκια και να απολαύσετε το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον Αδάμαντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Για το βράδυ προαιρετικά δείπνο στην όμορφη Τρυπητή, το «μπαλκόνι» όπως χαρακτηρίζετε από πολλούς, με υπέροχη θέα στον όρμο της Μήλου. Επιστροφή στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΛΑΚΑ-ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Μεταλλευτικό Μουσείο του Αδάμαντα που προβάλλει την μεταλλευτική ιστορία του νησιού με εργαλεία εξόρυξης, πετρώματα, ορυκτά και χάρτες. Σε μικρή αίθουσα του προβάλλεται βίντεο που αναφέρεται στην ζωή των παλαιών μεταλλορύχων. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα του νησιού, την Πλάκα όπου θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό και Αρχαιολογικό Μουσείο. Έπειτα θα επισκεφθούμε τις Κατακόμβες του νησιού, στο Αρχαίο θέατρο και στο σημείο όπου βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα αναχώρηση για το κάστρο της Πλάκας. Ο λόφος του κάστρου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι εκκλησίες, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν μια όμορφη εικόνα της Πλάκας, που αγναντεύει από ψηλά το πέλαγος. Θα δούμε την εκκλησία της Παναγίας της Κορφιάτισσας και την εκκλησία της Παναγιάς της Θαλασσίστρας με μοναδική θέα στο πέλαγος. Επιστροφή στον Αδάμαντα.Διανυκτέρευση.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

3η ημέρα: ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα σε κάποια από τις πολλές παραλίες του νησιού.Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας για τον θαλλάσιο γύρο της Μήλου με τοπικό καραβάκι. Η Μήλος σαν ηφαιστειογενές νησί έχει εντυπωσιακή μορφή όταν κάποιος την παρατηρεί από τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του γύρου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε δύο παραλίες του νησιού (συνήθως στο Κλέφτικο και τον Γέρακα) στις οποίες δεν μπορούμε να φτάσουμε οδικώς ενώ θα μεταβούμε στη συνέχεια στην αντικρινή Κίμωλο για επίσκεψη του παράλιου οικισμού όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα .Κατόπιν επιστροφή στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση

4η ημέρα: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βoυτιά στη παραλία του Αδάμαντα και εν συνεχεία επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον Πειραιά.

Τιμή

215 €  κατ ατομο στο δικλινο   δωμάτιο
305 €  μονόκλινο

*Οι παραπάνω τιμές αφορούν κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% έως 23/05, μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρχει προσαύξηση.

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΠΕΙΡΑΙΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3* στον Αδάμαντα
  • το τοπικό λεοφωρείο στη Μήλο βάσει προγράμματος
  • Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr