ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12 ΕΩΣ 02/01/2023
ΜΟΝΟ 180 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

1η ημέρα:

Συγκέντρωση στις 8:00 π.μ στο γραφείο μας και αναχώρηση. Ολιγόλεπτη στάση στην διαδρομή και συνεχίζουμε μέσω Ιονίας οδού για να φθάσουμε στην όμορφη πόλη της Άρτας. Επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι και στην συνέχεια στον Βυζαντινό ναό της Παναγίας της Παρηγορίασσας. Ελεύθερος χρόνος να γνωρίσουμε την ξακουστή αυτή πόλη και αργότερα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ εορταστικό δείπνο με μουσική για διασκέδαση!!

ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα ονειρεμένα Τζουμερκιώτικα χωριά. Ανεβαίνοντας τα Αθαμανικά όρη θα περάσουμε από τα Άγναντα όπου θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο της Ανεμότρυπας, και στα Πράμαντα θα έχουμε γεύμα και χρόνο για περίπατο στη φύση. Η πλακόστρωτη πλατεία και ο υπεραινώδιος πλάτανος με την ιστορική βρύση “Αράπης” είναι τα πρώτα που θα δεις. Συνεχίζουμε για τους Μελισσουργούς, ενώ στη συνέχεια μας περιμένει το ορεινό κεφαλοχώρι Βουλγαρέλι. Διατηρεί στο ακέραιο την παράδοση και τη γραφικότητά του ενώ πολλά είναι και τα αξιοθέατα του χωριού με το καθένα να “κρύβει” τη δική του ιστορία. Σήμα κατατεθέν του χωριού και ένα από τα ομορφότερα σημεία του, είναι η μεγάλη κεντρική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Άρτα. Το βράδυ δείπνο.

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα στην όμορφη πόλη. Προαιρετικά μπορούμε να μεταβούμε στο νησάκι που βρίσκεται στην λίμνη Παμβώτιδα και έχει συνδεθεί με την ιστορία και το θάνατο του Αλί Πασά. Επόμενως σταθμός μας το ΜΕΤΣΟΒΟ με τα τα παραδοσιακά σπίτια και την εξαιρετικής αξίας πινακοθήκη της πόλης. Παραμονή για γεύμα και με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε νωρις το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή

180 €  κατ’ ατομο σε δικλινο  ή τρίκλινο δωμάτιο
220 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια στο Hotel Arta Palace 4*
 • Δύο πρωινά & δύο δείπνα στο ξενοδοχείο (το ένα εορταστικό με μουσική).
 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχ. χώρους
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr