ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 195
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΖΙΠ 4Χ4

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΛΑΤΗ
ΠΕΡΤΟΥΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑ – ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή λίμνη ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για το εντυπωσιακό Φράγμα στάση,κατόπιν σύντομη παραμονή στο όμορφο χωριό ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ και ολοκληρωνουμε το γύρο της Λίμνης συνεχίζοντας με προορισμό τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση.Δείπνο,διανυκτέρευση.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

2η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για περιοχή ΓΡΕΒΕΝΩΝ και το δίτοξο γεφύρι του ΖΙΑΚΑ που θα αποτελέσει την αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας που συνδυάζει πορεία με 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία* στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα απολαύσουμε αρχικά όλη την θέα της κοιλάδας και το κοντράστ χρωμάτων ανάμεσα σε Μαύρη και Λευκόδερμο Πεύκη με το απαλό γαλάζιο χρώμα δημιουργία της θετικής ενέργειας του σύμπαντος κόσμου .Διασχίζοντας την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε από τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών.Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα αφού γευτούμε ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής και τη δροσιά των γάργαρων νερών της.Κατόπιν για το παραδοσιακό χωριό ΣΠΗΛΑΙΟ-με την ιστορική Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου-όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί συνεχίζουμε για το ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε το χρόνο για γεύμα στη γραφική πλατεία με το χαρακτηριστικό μνημείο των αρκούδων. Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.Δείπνο,διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ,στάση στο τοξωτό γεφύρι του ΑΓ.ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ και συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ μέσα από μια διαδρομή αλπικής ομορφιάς  η οποία  διασχίζει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ και τα καταπράσινα λιβάδια του και μας φέρνει σε υψόμετρο 1150 μ. για να επισκεφτούμε το γραφικό ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ.Κατόπιν για το ξακουστό κεφαλοχώρι της περιοχής την καταπράσινη ΕΛΑΤΗ όπου και η παραμονή μας για γεύμα To απόγευμα επιστροφή περνώντας από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

*Συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός και άνετα υποδήματα για τη πεζοπορία στο Δρυμό της Βάλια Κάλντα.

Τιμή :  195 ,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  285 ,00 € μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 01/10 Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση 20€.

Περιλαμβάνει: 

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 3  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΝΤΟΝΙΑDIS 4*
 • 3 πρωινά
 • 3 δείπνα
 • Eδρομή με τζιπ 4Χ4 και  ξενάγηση από εξειδικευμένους δασοπόνους στο δρυμό της Βάλια Κάλντα
 • Φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16),
 • Αρχηγός/συνοδός,
 • Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,
 • Φπα.

Δεν περιλαμβάνει:

 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr