ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΠΙΝΔΟΣ
3
ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 165 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ – ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ
ΣΠΗΛΑΙΟ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 
 ΚΟΖΑΝΗ
ΕΛΑΤΗ – ΠΥΛΗ

 

1ή μέρα

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ.Κατόπιν κατηφορίζουμε πάλι προς τον θεσσαλικό κάμπο και αφού προσπεράσουμε την περιοχή των Μετεώρων κατεθυνόμαστε προς την πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ.Αφιξη στην πρωτεύουσα της Δυτ.Μακεδονίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.διανυκτέρευση.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΠΙΝΔΟΣ

2ή μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για περιοχή ΓΡΕΒΕΝΩΝ και το δίτοξο γεφύρι του ΖΙΑΚΑ  που θα αποτελέσει την αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας που συνδυάζει πορεία με 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία* στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα απολαύσουμε αρχικά όλη την θέα της κοιλάδας και το κοντράστ χρωμάτων ανάμεσα σε Μαύρη και Λευκόδερμο Πεύκη με το απαλό γαλάζιο χρώμα δημιουργία της θετικής ενέργειας του σύμπαντος κόσμου.

Διασχίζοντας την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε από τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών.Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα αφού γευτούμε ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής και τη δροσιά των γάργαρων νερών της.Κατόπιν για  το παραδοσιακό χωριό ΣΠΗΛΑΙΟ-με την ιστορική Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου-όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3ή μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ,στάση στο τοξωτό γεφύρι του ΑΓ.ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ και συνεχίζουμε για την οροσειρά του ΚΟΖΙΑΚΑ μέσα από μια διαδρομή αλπικής ομορφιάς  η οποία  διασχίζει   τα καταπράσινα λιβάδια του και μας φέρνει σε υψόμετρο 949 μ. για να επισκεφτούμε  το ξακουστό κεφαλοχώρι της περιοχής την καταπράσινη ΕΛΑΤΗ όπου και η παραμονή μας για γεύμα .To απόγευμα επιστροφή περνώντας από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

*Συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός και άνετα υποδήματα για τη πεζοπορία στο Δρυμό της Βάλια Κάλντα.

Τιμή :  165 ,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  215 ,00 € μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 01/10 Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση 20€.

ΠεριλαμβάνονταιΜετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο ΗΟΤΕL KATERINA στην πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ, 2 πρωινά μπουφέ , δείπνα,η εκδρομή με τα τζιπ 4Χ4 και η ξενάγηση από εξειδικευμένους δασοπόνους στο δρυμό της Βάλια Κάλντα, φόρος διαμονής (άρθρο53  v.4389/16),αρχηγός-Συνοδός,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,φπα.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com