ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΟΖΑΝΗ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 
ΜΟΝΟ 180 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΖΙΠ 4Χ4

ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑΣ – ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:00πμ. από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για Λαμία(ΕΟ)-στάση και στη συνέχεια αφου διασχίσουμε τον θεσσαλικό κάμπο θα επισκεφτούμε την πόλη των Τρικάλων.Απλωμένη στις δυο όχθες του ποταμού Ληθαίου εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τους κομψούς πεζόδρομους αλλα και τον παραδοασιακό οικισμό Βαρόσι με τις πολές ταβέρνες όπου θα έχουμε και παραμονή για γεύμα.Αργότερα θα συνεχίθσουμε προς Δυτικη Μακεδονία και αφου προσπεράσουμε τα Γρεβενά μέσω της Εγνατίας Οδού θα φτάσουμε στην πόλη της Κοζάνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΟΖΑΝΗ

2η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για περιοχή Γρεβενών και το δίτοξο γεφύρι του Ζιάκα που θα αποτελέσει την αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας που συνδυάζει πορεία με 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία* στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα απολαύσουμε αρχικά όλη την θέα της κοιλάδας και το κοντράστ χρωμάτων ανάμεσα σε Μαύρη και Λευκόδερμο Πεύκη με το απαλό γαλάζιο χρώμα δημιουργία της θετικής ενέργειας του σύμπαντος κόσμου .Διασχίζοντας την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε από τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών.Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα αφού γευτούμε ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής και τη δροσιά των γάργαρων νερών της.Κατόπιν για το παραδοσιακό χωριό Σπήλαιο-με την ιστορική Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου-όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα κινηθούμε προς την πόλη της Βέροιας με προορισμό την Παναγία Σουμελά που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου Όρους και αποτελεί αναβίωση της ιστορικής Μονής του Πόντου ενω θεωρείται ορόσημο ιδαιτέρως για τον Ποντιακό Ελληνισμό.Εν συνεχεία μέσω όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε προς τον γραφικό Παλαιό Παντελεήμονα που προσφέρει πανοραμική θέα της περιοχής του Ολύμπου και του Κισσάβου όπου θα έχουμε και παραμονή για γεύμα και απο εκεί επιστροφή με ενδιάμεση καθοδόν στάση το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

*Συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός και άνετα υποδήματα για τη πεζοπορία στο Δρυμό της Βάλια Κάλντα.

Τιμή

 180 €  κατ ατομο στο δικλινο   δωμάτιο
 220 €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Elena 3* στην Κοζάνη
 • 2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα
 • η εκδρομή με τα τζιπ 4Χ4 και η ξενάγηση από εξειδικευμένους δασοπόνους στο δρυμό της Βάλια Κάλντα
 • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • αρχηγός συνοδός
 • ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα, ποτά στα γεύματα
 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr