ΒΕΡΟΛΙΝΟ
4ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 28/04 , 11/06

ΜΟΝΟ ΑΠΟ 390 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ & ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Λειψία – Δρέσδη – Πότσδαμ – Ανάκτορα Σανς Σουσί

 

1ή μέρα: Αθήνα – Βερολίνο 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερολίνο .Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην γερμανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου (σχέδιο βασισμένο στα Προπύλαια της Ακρόπολης των Αθηνών), το Κοινοβούλιο (Ράιχσταγκ), τη στήλη της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώην Τείχος του Βερολίνου, την Όπερα ενώ θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον μουσείο Περγάμου, με μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ελληνικών αρχαιοτήτων αν και προσωρινά σημαντικο μέρος του τελεί υπο ανακαίνιση. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ,διανυκτέρευση.

2ή μέρα: Βερολίνο, Ανάκτορα Σαν Σουσί, Πότσδαμ (προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα,εναλλακτικά σας προτείνουμε μια κοντινή εκδρομή στο ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους, βρίσκονται τα ανάκτορα του Φρειδερίκου Β΄, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Επιστροφή στο Βερολίνο και χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στο θρυλικο πολυκατάστημα Kadewe ,επίσκεψη στο περίφημο Sony Center ,βόλτα στην Ουντερ ντεν Λίντεν η την φημισμενη Αλεξαντερ Πλάτς με τον πύργος της τηλεόρασης και την πανοραμική θέα που προσφέρει προς όλη την πόλη.Για το βράδυ προτείνουμε μία μπύρα στη Savigny Platz ή το υπερθέαμα Βαριετέ στο διάσημο Friedrichstadtpalact.Διανυκτέρευση

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

3ή μέρα: Βερολίνο -Δρέσδη-Λειψία (προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα ,εναλλακτικά σας προτείνουμε μια ενδιαφέρουσα εκδρομή στην Δρέσδη και την Λειψία. Επισκεπτόμαστε αρχικά την ιστορική πρωτεύουσα της Σαξονίας, την Δρέσδη, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος.Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Λειψία (Leipzig), “το μικρό Παρίσι” της Σαξονίας, όπως την αποκαλούσε ο Γκαίτε, την δραστήρια πόλη των τεχνών, την δυναμική μητρόπολη των βιβλίων, των εκθέσεων και των πανεπιστημίων. Το απόγευμα επιστροφή στο Βερολίνο. Διανυκτέρευση.

4ή μέρα: Βερολίνο – Αθήνα

Μετα το πρωινό μας μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Τιμή : 390 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 510 € μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εώς 20 μέρες πριν από κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρξει προσαύξηση

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Βερολίνο με Scoot Airlines
 • Φόρους αεροδρομίων & φόρο διαμονής
 • Μεταφορές & εκδρομές βάσει προγράμματος με πολυτελές πούλμαν
 • 3  διανυκτερεύσεις   στο κεντρικό ξενοδοχείο Abba Berlin 4* ή εφάμιλλο 
 • 3 πρωινά
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • ΦΠΑ & Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα  ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
 • Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών και Covid-19 (€ 15)

ΠΤΗΣΕΙΣ:

 • ATH-BER (TR722    08:15 -10:10)
 •  BER-ATH (TR723    11:10-14:55)
 Ο κάθε επιβάτης επιτρέπεται να έχει μαζί του μία χειραποσκευή 8 κιλών όπου μπορεί να την πάρει στη καμπίνα του αεροσκάφους και μία αποσκευή παραδοτέα 20 κιλών. Στο αεροδρόμιο θα πρέπει να έχετε μαζί σας το έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο) με το οποίο δηλώσατε συμμετοχή στην εκδρομή.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr