ΒΟΛΟΣ – ΜΗΛΙΝΑ – ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

13 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 215 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ – ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

 

1η ημέρα:

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 8:00 π.μ. Με στάσεις στη διαδρομή θα φθάσουμε το μεσημέρι στην ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, μία από τις σημαντικότερες κωμοπόλεις του νομού Μαγνησίας, που ετυμολογικά σημαίνει “η πολιτεία της θάλασσας”. Είναι γνωστή για την πανέμορφη παραλία της με την μαύρη άμμο, το γραφικό λιμανάκι, τον πευκόφυτο λόφο της (Ακρόπολη της αρχαίας Πυράσου) και για τα αρχαιολογικά ευρήματα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα και συνεχίζουμε για τον ΒΟΛΟ. Τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό -προαιρετική- αναχώρηση για το Αχίλλειο απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο για ημερήσια κρουαζιέρα στην ΣΚΟΠΕΛΟ. Κατά τη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να διακρίνουμε το νοτιοανατολικό Πήλιο με τα περίφημα χωριά Τρίκερι και το ψαροχώρι Αγία Κυριακή και έπειτα θα προσεγγίσουμε τη Σκιάθο, όπου για 15 λεπτά θα μπορέσετε να φωτογραφίσετε το Κάστρο (την παλιά πόλη του νησιού), την παραλία ”Λαλάρια’’ και την παραλία ‘’Τρύπια Πέτρα’’. Φτάνοντας στην Σκόπελο, πριν αποβιβαστούμε στην Χώρα του νησιού, θα προσεγγίσουμε το περίφημο παρεκκλήσι του Άι Γιάννη, χτισμένο πάνω σε ένα βράχο, που έπαιξε κύριο ρόλο στην ταινία Mama Mia. To μεσημέρι αναχωρούμε από τη Χώρα με κατεύθυνση την παραλία Καστάνη με τα όμορφα, πεντακάθαρα γαλάζια νερά της. Παραμονή για μπάνιο και αργά το απόγευμα φτάνει η ώρα που θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το λιμάνι του Αχιλλείου. Επιστροφή στο Βόλο και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

ΒΟΛΟΣ - ΜΗΛΙΝΑ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

3η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό ΜΗΛΙΝΑ. Ένα εντυπωσιακό παραθεριστικό κέντρο που θα βρεί κανείς ήρεμους, γραφικούς κόλπους μοναδικές παραλίες και παντακάθαρη θάλασσα σε όλο το μήκος της ακτής. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Συνεχίζουμε για την ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ, από τα μεγαλύτερα χωριά του νοτίου Πηλίου, με την εντυπωσιακή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, θρησκευτικό κέντρο της περιοχής και την κεντρική πλατεία του χωριού που παρέχει σκιερό καταφύγιο δροσιάς στους καλοκαιρινούς επισκέπτες. Τέλος επιστροφή στο Βόλο και το ξενοδοχείο μας. Δείπνο

4η ημέρα:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε για τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ένα από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα του Δυτικού Πηλίου. Η περιοχή οφείλει το όνομά της στα άφθονα τρεχούμενα νερά. Τα πλατάνια και οι ευκάλυπτοι που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό που αξίζει να απολαύσετε. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα και έπειτα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, με στάσεις κατά τη διαδρομή.

Τιμή:

Σε δίκλινα δωμάτια: 215 €
Μονόκλινο: 290 €

Περιλαμβάνονται:

 • Τρείς διανυκτερεύσεις σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια στο HOTEL PARK 4* στον Βόλο.
 • Τρία πρωινα και τρία δείπνα.
 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο
 • Η κρουαζιέρα στη Σκόπελο
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr