ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΙΕΝΝΗ
ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – 7
ΗΜΕΡΕΣ

ΜΟΝΟ ΜΕ 465 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΙΕΝΝΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ:  16 & 25

 

1ή μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ/ΣΕΡΒΙΑ

Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. από Αθήνα για το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2ή μέρα: ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ/ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη. Η διαδρομή μας με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, μας οδηγεί το βράδυ στο “Παρίσι της Ανατολής”, την πανέμορφη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ

3ή μέρα:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Η ξενάγηση μας στο “Μαργαριτάρι του Δούναβη” ξεκινά από την Πέστη και τη μεγάλη Πλατεία των Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα. Συνεχίζουμε με τη λεωφόρο Αντράσσυ για να δούμε την Όπερα και το Κοινοβούλιο. Λίγο αργότερα, διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην πλευρά της Βούδας για να επισκεφθούμε τον Πύργο των Ψαράδων, το Λόφο του Γκέλερτ και τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες. Τέλος, θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του ποταμού. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εμπορικό δρόμο Vaci ή να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο στον Δούναβη (προαιρετικά). Για το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετικά) διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί.

4ή μέρα:, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Πρωινή αναχώρηση για την Καμπή του Δούναβη. Πρώτος μας σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών ‘Αγιος Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα. Ακολουθεί το Βίσσεγκραντ, με το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο Βασιλικό ανάκτορο, από το οποίο σώζονται μόνο λίγα ερείπια, ενώ η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλαιά σχέδια. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα (προαιρετικά) στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ και τη συνέχεια θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη – την Ουγγαρία με τη Σλοβακία – για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας και να καταλήξουμε στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα. Βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη, στα σύνορα της Σλοβακίας με την Αυστρία και την Ουγγαρία και σχετικά κοντά στα σύνορα με την Τσεχία. Είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης και η μοναδική πρωτεύουσα Ευρωπαϊκού κράτους που βρίσκεται σχεδόν πάνω στα σύνορα με άλλο κράτος (Αυστρία). ‘Αφιξη και περιήγηση της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ

5ή μέρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΔΚΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινή αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Σε μία μόλις ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του Στράους, όπου κατά την περιήγηση μας θα δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring), την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός ναός και η Griechen Casse, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της Βιέννης, το Σενμπρούν. Εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στην Μπρατισλάβα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6ή μέρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΝΙΣ/ΣΕΡΒΙΑ

Πρωινή αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Νις. ‘Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7ή μέρα: ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Αφήνουμε σήμερα τη Σερβία με προορισμό το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. ‘Αφιξη το βράδυ.

Τιμή : 465,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 640,00  € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται

 • *Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (στη Σερβία 3*).
 • *Ημιδιατροφή (6 πρωινά, 1 γεύμα, 5 δείπνα).
 • *Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • *Αρχηγός – συνοδός.
 • *Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • * Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • *Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • *Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
 • *Φόροι ξενοδοχείων.
 • *Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • *Είναι πιθανόν σε κάποιες αναχωρήσεις οι διανυκτερεύσεις να γίνουν στο ΠΑΡΑΣΙΝ ή το ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ αντί στη ΝΙΣ.
 • *Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
 • *Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 • *Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr