ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΟ ΜΕ 85 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αναχωρούμε από το Νέο Ηράκλειο στις 7:00 και στις 7.30 από Ομόνοια . Μέσω καραβιού Ρίου-Αντιρρίου και τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, άφιξη  το μεσημεράκι στο πανέμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ!
Χτισμένο αμφιθεατρικά στις καταπράσινες πλαγιές της Πίνδου πάνω από τον Μετσοβίτικο ποταμό, σε υψόμετρο 1.200 μ., το βλάχικο κεφαλοχώρι Μέτσοβο έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον ταξιδιωτικό χάρτη της ορεινής Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που πολλοί το χαρακτηρίζουν “Ελβετία της Ελλάδας”, αν και για μας, μάλλον αυτό επαινεί περισσότερο την Ελβετία…
Τακτοποίηση στο παραδοσιακό ξενοδοχείο μας στο ΚΕΝΤΡΟ του Μετσόβου. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία όλη την ημέρα, Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μετά το πρωινό μας, και με την ησυχία μας  αναχωρούμε απο το ΜΕΤΣΟΒΟ και κατευθυνόμαστε στην πόλη των Ιωαννίνων, την πρωτεύουσα της Ηπείρου, που αναπτύσσεται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα! Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά».
Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη!

Ελεύθερος χρόνος  για γνωριμία με την πόλη και  να επισκεφθούμε όσοι επιθυμούν  το νησάκι των Ιωαννίνων μόλις 2€ ανά διαδρομή με τα καραβάκια από τα Γιάννενα σε μόλις 10 λεπτά), με το σπίτι-μουσείο του Αλή Πασά, πολλά παραδοσιακά σπίτια, και μαγαζάκια που μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας, αλλά και να απολαύσουμε σπάνιους μεζέδες… Αργά το μεσημέρι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για την Αθήνα. Άφιξη το βραδάκι, μετά από ένα υπέροχο διήμερο.

Τιμή : 85,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμά μας
  • 1 Διανυκτέρευση στο ASTERI HOTEL στο κέντρο του ΜΕΤΣΟΒΟΥ
  • 1 Πρωινό
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com