ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΑΛΠΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
8  ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΟ ΑΠΟ 535€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ  – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ
ΖΥΡΙΧΗ – ΒΕΡΝΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ  -ΛΩΖΑΝΗ – ΓΕΝΕΥΗ – ΜΙΛΑΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:  21 έως 28/12
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ: 29/12 έως 05/01

 

1ή μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ

Αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ για το λιμάνι προορισμού μας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2ή μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ

Άφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ μέσω ΑΛΠΕΩΝ και του ΜΠΡΕΝΝΕΡΟ,την γέφυρα της Ευρώπης όπως λέγεται.Άφιξη το απόγευμα.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3ή μέρα: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΜΟΝΑΧΟ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Μουσειο ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ και συνεχιζουμε για την ολόημερη εκδρομή μας στο ΜΟΝΑΧΟ.Περιήγηση της πόλης και χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην ονομαστή αγορά του ΜΟΝΑΧΟΥ.Το απόγευμα επιστροφή στο ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ,την πρωτευουσα του ΤΥΡΟΛΟΥ και αγαπημένη πόλη της Μαρίας Θηρεσίας.Περιήγηση της πόλης.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΑΛΠΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

4ή μέρα: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΚΑΤΑΡ.ΡΗΝΟΥ-ΖΥΡΙΧΗ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μια πολύ όμορφη διαδρομή.Θα περάσουμε από το τούνελ του Σαν Αντον και θα κάνουμε μια μικρή στάση στη ΒΑΝΝΤΟΥΖ,πρωτεύουσα του κρατιδίου του ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ.Κατά μήκος της Λίμνης Πόντεν,η οποία είναι η μισή ελβετική και μισή γερμανική,ακολουθώντας μαγευτική διαδρομή φθάνουμε στο ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ για να θαυμάσουμε τους φανταστικούς καταρράκτες του Ρήνου.Εν συνεχεια για ΖΥΡΙΧΗ περιήγηση της πόλης για να δούμε την Μητρόπολη,την ΦΡΑΟΥΜΙΣΤΕΡ,να περπατήσουμε στους καταπληκτικούς πεζόδρομους και πάνω από τις γέφυρες των ποταμών Λίμματ και Σιλ.Αναχώρηση για ΛΟΥΚΕΡΝΗ.Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

5ή μέρα: ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΒΕΡΝΗ-ΓΕΝΕΥΗ-ΛΩΖΑΝΗ

Μετά το πρωινό θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση της πόλης για να δούμε την περίφημη ξύλινη γέφυρά της και την ομώνυμη λίμνη τηςΑναχώρηση για την ελβετική πρωτεύουσα τη ΒΕΡΝΗ,που είναι κτισμένη δίπλα στον ποταμό Άαρ,που διατηρεί ενα μοναδικό χρώμα με τις γραφικές καμάρες της,τις κρίνες και τα αγαλματίδια του 17ου & 18ου αιώνα και βέβαια το λάκκο με τις αρκούδες,σύμβολο της πόλης.Εν συνενεια για ΓΕΝΕΥΗ,περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε τον πίδακα στη Λίμνη Λεμάν,το Μέγαρο των Εθνών,του Ερυθρού Σταυρού και τα μεγάλα Πάρκα.Σχετικός χρόνος ελεύθερος για ψώνια ή για περιπατους και αναχώρηση για ΛΩΖΑΝΗ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΑΛΠΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

6ή μέρα: ΛΩΖΑΝΗ – ΜΙΛΑΝΟ

Μετά το πρωινό περιήγηση της πόλης που είναι κτισμένη σε 7 λόφους και έχει το δικό της ύφος.Αναχλωρηση για ΜΙΛΑΝΟ μέσω καταπληκτικής διαδρομής διασχίζοντας τις Αλπεις και το τεράστιο τούνελ του Σαν Μπερνάντ.Άφιξη νωρίς το απόγευμα στο ΜΙΛΑΝΟ και περιήγηση της πόλη Θα δούμε την πλατεία Ντουόμο με τη Γοθτική Μητρόπολη,τη Σκάλα.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

7ή μέρα: ΜΙΛΑΝΟ-ΑΝΚΟΝΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της ΑΝΚΟΝΑ.Άφιξη στο λιμανι,σχετικος ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

8ή μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σημείωση:Απαραίτητη για τη συμμετοχη στο ταξίδι ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Τιμή :  535,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:   7
05,00 €  μονόκλινο

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι και 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής

Αναχώρηση Πρωτοχρονιάς 29/12
Τιμή:   595,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:   720,00 €    € μονόκλινο

*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% τουλάχιστον 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρχει προσαύξηση 20€.

Περιλαμβάνονται:

*Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
*Περιηγήσεις/ξεναγήσεις   βάσει προγράμματος
*Εισιτήρια πλοίου σε καμπίνες ΑΒ4 (τετράκλινες εσωτερικές) Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα
*5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό σε μπουφέ
*Φόροι ξενοδοχείων και Check point 25 € ανά άτομο
*Αρχηγός-Συνοδός
*Ασφάλεια αστικής ευθύνης
*ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται: 

*Είσοδοι, σε μουσεια,αρχαιολογικους χωρους,θεματικά πάρκα κλπ
ροσωπικά έξοδα
οτά, φιλοδωρήματα
*Ότι είναι προαιρετικό και οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Αναβάθμιση καμπίνας
με επιστροφή (Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα)
Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 65€
Δίκλινη εξωτερική (ΑS2) 85€
Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 45€
Τρίκλινη εξωτερική (Α3) 65€
Τετράκλινη εξωτερική (Α4) 35€ 

για μία διαδρομή (Ελλάδα – Ιταλία ή αντίστροφα)
Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 35€
Δίκλινη εξωτερική (ΑS2) 55€
Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 25€
Τρίκλινη εξωτερική (Α3)  35€
Τετράκλινη εξωτερική (Α4)  20€ 

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

Facebook
Twitter
Pinterest

Close Menu