ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – (ΙΘΑΚΗ)
5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΟ ΑΠΟ 240 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ IONIAN SEA HOTEL VILLAS 4*

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 2/8, 14/8, 23/8, 30/8
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 6/9, 13/9

 

1η ημέρα

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ επιβίβαση στο καράβι για ΣΑΜΗ(γεύμα εν πλω, ελεύθερο), άφιξη και συνεχίζουμε για ΛΗΞΟΥΡΙ – ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο « IONIAN SEA HOTEL VILLAS » 4**** . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Μετά  το πρωινό αναχώρηση για την  Μονή  του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου, επίσκεψη. Εν συνεχεία για το Μοναστήρι του  ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, επίσκεψη. Κατόπιν για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Στην συνέχεια  θα επισκεφτούμε το Λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για την παραλία της ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παραμονή για μπάνιο και φτάνουμε στο παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ για το φαγητό μας. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν για φωτογραφίες με φόντο την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θα καταλήξουμε στο ΛΗΞΟΥΡΙ για περίπατο και καφέ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - (ΙΘΑΚΗ)

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα(Με αναχώρηση στις 9.30π.μ. και επιστροφή στις 17.30μ.μ. ΤΙΜΗ : 30 euro).Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Μετά το πρωινό  θα επισκεφτούμε τις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία ΜΑΚΡΥΣ & ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ για μπάνιο. Εν συνεχεία για το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του  ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - (ΙΘΑΚΗ)

5η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, επίσκεψη στην Εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν για ΠΟΡΟ επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΑΤΡΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν για φαγητό και καφέ.

Τιμή : 280,00 €   ( 2/8,  9/8,  14/8,  23/8 )
Τιμή : 240,00 €   ( 30/8,  6/9,  13/9 )

Περιλαμβάνονται:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν (μεταφορές/ξεναγήσεις)
  • Το ξενοδοχείο «IONIAN SEA HOTEL VILLAS» 4*σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑΣ (7km από το ΛΗΞΟΥΡΙ
  • Τα 4 πρωινά
  • Τα 4 Δείπνα
  • Τα εισιτήρια των καραβιών ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ A/R
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)
  • Φ.Π.Α.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr