ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

14 ΕΩΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
ΜΟΝΟ ΜΕ 210 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ IONIAN SEA 4*

 

1η μέρα

Αναχώρηση 7:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 π.μ. από  ΑΘΗΝΑ  για  ΙΣΘΜΟ  στάση.  Κατόπιν  για  ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση στο φέρυ για ΠΟΡΟ, άφιξη, παραμονή,  μπάνιο,  γεύμα.  Εν  συνεχεία  για  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ  επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Φιδούσας που πήρε το όνομα της από τα φίδια που κάποτε κύκλωσαν τη Μονή και έτρεψαν σε φυγή πειρατές που είχαν αποβιβαστεί στο νησί και είχαν σκοπό να το λεηλατήσουν. Κατόπιν για την πρωτεύουσα του νησιού το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ και τα όμορφα ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ.  Τακτοποίηση  στο  ξενοδοχείο. Δείπνο. Δι-ανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του  ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ για  να προσκυνήσουμε το λείψανο του Αγίου που είναι και ο προστάτης του νησιού. Εν συ-νεχεία για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ γνωστό για την εξαιρετική ακουστική του και τις συναυλίες που διοργα-νώνονται σε αυτό και από εκεί για  το εντυπωσιακό βαραθρώδες λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Το απόγευμα θα περάσουμε με το Φ/Μ (έξοδα ατομικά) μέχρι το ΛΗΞΟΥΡΙ να επισκεφθούμε την Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη, τις εκκλησίες της πόλης και να χαλαρώσουμε  στα  όμορφα cafe του Ληξουριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

3η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για  την όμορφη ΣΑΜΗ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Εναλλακτικά όσοι επιθυμούν  μπορούν  να  κάνουν  μια  ημερήσια  κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρωινό  και  μέσω  όμορφης  διαδρομής  προσπερνώντας τον ΜΥΡΤΟ και την γραφική χερσόνησο της ΑΣΟΥ με το εντυπωσιακό κάστρο της επισκεπτόμαστε το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι του και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Μετά το πρωινό επίσκεψη στις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ το  μοναδικό  γεωλογικό  φαινόμενο. Συνεχίζουμε  για  το γύρο  της  ΛΑΣΣΗΣ,  θα  περάσουμε  από  ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ  – ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ  –  ΜΕΤΑΞΑΤΑ  και  θα  φτάσουμε  στη Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου, επίσκεψη. Εν συνεχεία μέσω της παραθαλάσσιας διαδρομής μας θα φτάσουμε στην όμορφη ΣΚΑΛΑ στάση. Κατόπιν για ΠΟΡΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ – ΠΑΤΡΑ – ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  210,00 €  κατ ατομο στο δικλινο
Τιμή :  310,00 €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IONIAN SEA 4*, 4 πρωινά μπουφέ, 4 δείπνα,εισιτήρια φέρρυ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ,φόρος διαμονής ,   (άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com