ΔΕΛΦΟΙ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΜΟΝΟ ΜΕ 160 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΡΕΒΕΓΙΟΝ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ

ΤΡΙΤΗ 24/12 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΔΕΛΦΟΙ – ΙΤΕΑ

Αναχώρηση το πρωί με στάση καθοδόν. Συνεχίζουμε για Δελφούς όπου θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για Ιτέα όπου θα έχουμε γεύμα στην παραλία και κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Το βράδυ δείπνο & ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/12 ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ναύπακτο. Εκεί βρίσκεται η σύγχρονη μοναστική κοινότητα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Προσκύνημα και κατόπιν στην παραλία της Ναυπάκτου για βόλτα και γεύμα. Συνεχίζουμε για Γαλαξίδι όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφέ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΔΕΛΦΟΙ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ

ΠΕΜΠΤΗ 26/12 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ -ΑΓΟΡΙΑΝΗ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Αράχωβα και από εκεί για το Χιονοδρομικό Κέντρο ΚΕΛΑΡΙΑ στον Παρνασσό. Άνοδος μέχρι το Σαλέ και τις χιονοδρομικές πίστες (έξοδα ατομικά), ελεύθερος χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αγόριανη, ανάμεσα σε έλατα και πλατάνια, λιθόκτιστη σχεδόν στο σύνολό της, είναι όσα θα περιμέναμε από ένα χωριό του Παρνασσού. Παραμονή για γεύμα στην πλατεία του χωριού. Κατόπιν επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα και στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Τιμή :  160 κατ΄άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και ρεβεγιόν σε εστιατόριο

Μονόκλινα περιορισμένα. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής  του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου: Ξενοδοχείο 3*: 1,50€, ξενοδοχείο 4*: 3€, ξενοδοχείο 5*: 4€ και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

Facebook
Twitter
Pinterest

Close Menu