ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΟ ΑΠΟ 245 €  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ  DIANA PALACE 4* ΣΤΟ ΑΡΓΑΣΙ 5′ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:  12,  22
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:  06 

 

1η ημέρα

Αναχώρηση  07:00  π.μ.  από Πειραιά  και 07:20 από Αθήνα για το λιμάνι της Κυλλήνης.Επιβίβαση στο καράβι  και απόπλους για το όμορφο νησί του Ιονίου.Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και ελεύθερο γεύμα.Κατόπιν αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση και το βράδυ δείπνο.Διανυκτέρευση

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

2η ημέρα

Πρόγευμα και αναχώρηση για να  επιστρεφθούμε τον λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύσθει τον ύμνο στην ελευθερία . Εν συνεχεία για το πανέμορφο προάστιο Μποχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της Ζακύνθου όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο.Κατόπιν για την αμμουδερή παραλία Λαγανά παραμονή για μπάνιο και γεύμα .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο για επίσκεψη στην εκκλησία της Αγ. Μαύρας. Συνεχίζουμε για τα χωριά Αγ. Λέων – Έξω Χώρα – Μαριες – Αναφωνήτρια  και στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή όπου είχε διαγει τον μοναστικό του βίο ο Αγ. Διονύσιος. Κατόπιν για  Βολίμες και την παραλία του Αγ. Νικολαόυ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. (Προαιρετική επίσκεψη στις Γαλάζιες Σπηλιές). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο .Δείπνο .Διανυκτέρευση.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

4η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Λιμνη Κεριού παραμονή στον  μοναδικό για τον ελλαδικό χώρο υγροβιότοπο ο οποίος παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον και στη συνέχεια για την ομώνυμη παραλία η οποία συνδυάζει άμμο και βότσαλο όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να κάνουν βόλτα με τα καραβάκια στις Σπηλιές Κεριού και στο Μαραθωνήσι για να δούνε την Caretta-Carettt. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη της Ζακυνθου για τον απογευματινό μας καφέ και στη συνέχεια για το ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

5η ημέρα

Μετά το πρωινό θα έχουμε χρόνο για μια τελευταία βουτιά πριν κατευθυνθούμε για την αποχαιρετιστήρια βόλτα μας στην πόλη της Ζακύνθου και την επίσκεψη μας στην εκκλησία του ΑΓ. Διονυσιού και  το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων.Στα γραφικά λιθόστρωτα δρομάκια  με  τα καταστήματα αναμνηστικών ειδών θα κάνουμε τις τελευταίες αγορές μας  πριν επιβιβαστούμε στο φέρι μποτ για Κυλλήνη.Εν συνεχεία με ενδιάμεσες στάσεις θα επιστρέψουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Αναχωρήσεις  Σεπτεμβρίου:

Τιμή :  245,00 €  κατ ατομο στο δικλινο
Τιμή :  
345,00 €  μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις 
Early booking με προκαταβολή 50% εώς και 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση.
Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρχει προσαύξηση  20€.


Αναχωρήσεις  Αυγούστου:

Τιμή :  2
65,00 €  κατ ατομο στο δικλινο
Τιμή :  
365,00 €  μονόκλινο  

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις 
Early booking με προκαταβολή 50% εώς και 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση.
Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρχει προσαύξηση  20€.

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείοDiana Palace”  4*
   στο Αργάσσι, 5 λεπτά απο την πόλη της Ζακύνθου
4 πρωινά          
4 δείπνα
Εισιτήρια φέρρυ
Φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)
Αρχηγός συνοδός
* Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης
Φπα.

Δεν περιλαμβάνονται:
* Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
* Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr