ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 14/06/2020

Μεταφορά με το πούλμαν στο λιμάνι όπου θα σας υποδεχτούν οι υπεύθυνοι του πλοίου. Στις 8.00 σαλπάρετε και λίγα λεπτά μετά ο καπετάνιος του πλοίου θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα κάνουν την κρουαζιέρα σας πιο ευχάριστη, ενώ στο επάνω κατάστρωμα θα χορέψετε με το πλήρωμα σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς της ορχήστρας.

Πρώτο λιμάνι η Ύδρα. Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά με μοναδική αρχιτεκτονική και πεντακάθαρα νερά. Θα παραμείνετε περίπου 1 ώρα και 50΄ για βόλτα με τα γαϊδουράκια, τα μόνα μεταφορικά μέσα που επιτρέπονται στο νησί. Επιβίβαση στο πλοίο όπου κάποιοι θα περάσουν στο εστιατόριο για γεύμα σε πλούσιο μπουφέ, ενώ οι υπόλοιποι στο σαλόνι ή στα καταστρώματα.

Δεύτερο λιμάνι ο καταπράσινος Πόρος όπου θα παραμείνετε περίπου 50΄ για βόλτα στα σοκάκια, καφέ στην παραλία ή ανάβαση στο ρολόι με την καταπληκτική θέα. Αφού επιβιβαστείτε πάλι στο πλοίο, ο πλούσιος μπουφές περιμένει τους υπόλοιπους για γεύμα.

Τρίτο λιμάνι η Αίγινα με την πλούσια ιστορία, το όμορφο τοπίο και τα περίφημα φυστικόδεντρα, όπου θα έχετε 2 ώρες στη διάθεσή σας, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις προαιρετικές εκδρομές της εταιρείας (έξοδα ατομικά), ή απλά μια βόλτα στην πόλη .

Μένει η επιστροφή, αλλά η μέρα δεν τελείωσε. Θα γλεντήσετε με τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και την ορχήστρα ως την ώρα που θα φτάσετε στο λιμάνι.

Τιμή Συμμετοχής: 55,00€/άτομο

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com