ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

29 ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΑΠΟ 140 €/ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ  – ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ
ΜΟΝΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση, παραλία ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ γεύμα και εν συνεχεία για τη «νύμφη του Θερμαϊκού»,άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας Δείπνο. Διανυκτέρευση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ,επίσκεψη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της πόλης και συνεχίζουμε για τα   επιβλητικά Οχυρά Ρούπελ για να δούμε και να ακούσουμε για την ιστορία και το πρωταγωνιστικό ρόλο στις μάχες και των 2 παγκοσμίων πολέμων  αυτής της σπουδαίας οχυρωματικής διάταξης κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Στη συνέχεια για το χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ όπου θα επισκεφτούμε τον σπουδαίο υδροβιότοπο και προαιρετικά θα περιηγηθούμε  με βάρκες στην ομώνυμη Λίμνη ενώ θα υπάρξει χρόνος και για το γεύμα μας.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος στη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό συνεχιζουμε την περιήγηση μας στη πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου θα επισκεφτούμε τον πολιούχο Αγ.Δημήτριο,τον Λευκό Πύργοι ενώ θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στην πρόσφατα διαμορφωμένη Νέα παραλία της πόλης.Εν συνεχεία αναχωρούμε για ΣΟΥΡΩΤΗ για να επισκεφτούμε την ιερή Μονή Αγ.Θεολόγου(απαραίτητη κατάλληλη ενδυμασία) όπου πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του και σήμερα φιλοξενείται και ο ο τάφος του ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ.Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ σε ΛΑΡΙΣΑ ΕΟ.και ΛΑΜΙΑ ΕΟ. και απο εκεί για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή: 140,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή: 19
0,00€ μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εως και 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση 20€.

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές AEGEON 3*(ή παρόμοιο),πρωινά σε μπουφέ , 2 δείπνα ,φόρος διαμονής, ,αρχηγός/Συνοδός,Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνηςφπα.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr