ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

01 ΕΩΣ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ 135 €/ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ EPIRUS PALACE 5*

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί θα διασχίσουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ για την παραλιακή ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου και παραμονή για γεύμα.Εν συνεχεία για ΑΡΤΑ και από εκεί για ΜΠΙΖΑΝΗ για να επίσκεφτουμε  το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη .Κατόπιν για το πολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΖΑΓΟΡΙ και πρώτη στάση σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά, το όμορφο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ. Εν συνεχεία για  ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ, αντιπροσωπευτικός  οικισμός  του ΖΑΓΟΡΙΟΥ με λιθόστρωτα καλντερίμια και πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια για ΙΩΑΝΝΙΝΑ για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)με το γραφικό νησάκι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.Διανυκτέρευση

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού για ΜΕΤΣΟΒΟ,παραμονή στο αρχοντικό κεφαλοχώρι της Πίνδου για επίσκεψη στο Μουσείο ΤΟΣΙΤΣΑ και την ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ και συνεχίζουμε για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ γεύμα και από εκεί για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.) στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 135 ,00   € κατ΄άτομο σε  δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 175 ,00   € μονόκλινο

*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% τουλάχιστον 30 ημέρες πριν απο κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρχει προσαύξηση 20€.

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές EPIRUS PALACE 5*, 2 δείπνα, 2 πρωινά μπουφέ , φόρο διαμονής (άρθρο53 v.4389/16), αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr