ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

27 ΕΩΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΜΟΝΟ ΜΕ 115 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗ – ΚΟΝΙΤΣΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 27/12

Αναχωρούμε στις 07.00 π.μ. από Πανεπιστημίου 50 HOTEL TITANIA με προορισμό το ΜΕΤΣΟΒΟ. Χτισμένο αμφιθεατρικά στις καταπράσινες πλαγιές της Πίνδου πάνω από τον Μετσοβίτικο ποταμό, σε υψόμετρο 1.200 μ., το βλάχικο κεφαλοχώρι έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον ταξιδιωτικό χάρτη της ορεινής Ελλάδας. Σπίτια χτισμένα με την παραδοσιακή ηπειρώτικη αρχιτεκτονική, με πέτρα, ξύλο και πλάκες, ανάμεσα σε λιθόστρωτα, κατηφορικά δρομάκια, πολυάριθμες ταβέρνες, μαγαζιά με παραδοσιακά προϊόντα ξυλοτεχνίας και ντόπια υφαντά. Γνωριμία με το γραφικό Μέτσοβο των μεγάλων ευεργετών και παραμονή περίπου 2 ώρες. Ακολούθως, μεταβαίνουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γνωριμία με την πόλη, το νησάκι και το “ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ” του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα μεταβούμε με το πούλμαν στο κέντρο για βόλτα, διασκέδαση και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μαςκαι διανυκτέρευση.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ

2Η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 28/12

Μετά το πρωινό αναχωρούμε και θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ (έξοδα ατομικά) με τα κέρινα ομοιώματα. Εν συνεχεία επισκεπτόμαστε την Ι.Μ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ που βρίσκεται στην Κοιλάδα του Μπουραζανίου, μια κατάφυτη περιοχή με τρεχούμενα νερά πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Εδώ συναντώνται οι τρεις ποταμοί Αώος, Βοϊδομάτης και Σαραντάπορος. Στη συνέχεια, θα περάσουμε στην όμορφη κωμόπολη με το παραδοσιακό χρώμα, την ΚΟΝΙΤΣΑ, που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, στις απολήξεις του Σμόλικα σε υψόμετρο 600 μέτρων. Στάση για φαγητό. Επόμενη στάση θα είναι στη γέφυρα του Βοϊδομάτη, όπου γίνονται πολλά σπορ, όπως κανό, καγιάκ, ράφτιγκ, πεζοπορία στο Φαράγγι και άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 29/12

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ελεύθεροι οι εκδρομείς για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού θα γευματίσουμε προαιρετικά. παραμονή 3 ώρες περίπου! Τέλος, αναχώρηση για την πόλη μας, όπου και θα φθάσουμε το βράδυ, έπειτα από ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή : 115  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Byzantio Hotel στα Ιωάννινα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

 

Facebook
Twitter
Pinterest

Close Menu