ΚΑΒΑΛΑ – ΔΡΑΜΑ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

30/12/21 ΕΩΣ 02/01/22
ΜΟΝΟ ΜΕ 245
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ
ΑΓ.ΛΥΔΙΑ – ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΦΡΑΓΜΑ ΘΥΣΑΥΡΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και από εκεί για ΛΑΡΙΣΑ ΕΟ. γεύμα και εν συνεχεία προσπερνάμε τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και με ενδιάμεση στάση στην Εγνατία οδό φτάνουμε στη ΚΑΒΑΛΑ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Δείπνο.Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ επίσκεψη στο Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή.Στη συνέχεια για ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ για επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ξενάγηση στον Υδροηλεκτρικό σταθμό με την εντυπωσιακή θέα.Το μεσημέρι επιστροφή στη ΚΑΒΑΛΑ και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο παλιό ιστορικό κέντρο της στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό Ιμαρέτ και το υδραγωγείο ενώ στην όμορφη παραλία της θα εχουμε χρόνο για γεύμα.Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική, πλούσιο μενού σε μπουφέ και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών. Διανυκτέρευση.

ΚΑΒΑΛΑ - ΔΡΑΜΑ (ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ)

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (450μχ.) Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας με την περίφημη θαυματουργή εικόνα της.Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Κατόπιν για ΔΡΑΜΑ για επίσκεψη στην Ονειρούπολη, το χωριό του Άι Βασίλη που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το Xριστουγεννιάτικο πνεύμα και να γευματίσουμε.Κατόπιν επιστροφή ΚΑΒΑΛΑ.Δείπνο διανυκτέρευση

4η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,συντομη περιήγηση στη συμπρωτεύουσα με στάση στον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 245 €
Μονόκλινο: 315 €

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό HOTEL ΟCEANIS στην Καβάλα
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • 3 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό  ρεβεγιόν 31 /12 με ζωντανή μουσική πλούσιο μενού και 1 μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα 
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • ΦΠΑ & Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  •  Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr