ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ – ΔΡΑΜΑ (ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ)
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 ΕΩΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΜΕ 215 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ
195 € ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 10/12

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΑΜΦΙΠΟΛΗ

1η ημέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Καβάλα, μ’ενδιάμεση στάση για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ στα Καμένα Βούρλα. Χρόνος ελεύθερος και επόμενος στάση κοντά στη Λάρισα, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα, μέσω Εγνατίας οδού, θα οδηγηθούμε στον τελικό μας προορισμό,την Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και δείπνο.Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας, για το βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, στο σημείο όπου βαπτίστηκε η πρώτη Ευρωπαία χριστιανή από τον Απόστολο Παύλο. Συνεχίζοντας θα καταλήξουμε στην γιορτινή πόλη της Δράμας,όπου στον χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας, όλα μεταμορφώνονται σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, την μαγευτική Ονειρούπολη, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το πολύχρωμο καρουζέλ, το σπίτι και το εργαστήριο του Άη Βασίλη είναι μερικά από τα υπέροχα που θα συναντήσουμε. Θα έχουμε χρόνο να νιώσουμε πάλι παιδιά και μετά αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ - ΔΡΑΜΑ

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρανέστι. Εκεί θα επιβιβαστούμε στο γραφικό τρενάκι της κοιλάδας του Νέστου (εφόσον θα λειτουργεί ) . Τα 40χμ της διαδρομής αυτής που πραγματοποιεί το τρένο είναι μια μοναδική εμπειρία που κανένα άλλο μεταφορικό μέσο δε μπορεί να προσφέρει. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και θα επισκεφτούμε το λαογραφικό της μουσείο. Η Παλιά Πόλη είναι ένας τόπος μοναδικός και πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για την σημερινή πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Δεν θα υπήρχε, εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόμενο οικισμό. Στην Παλιά Πόλη υπάρχουν 1.200 χαρακτηρισμένα διατηρητέα κτίσματα. Εκεί θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Σταθμός πρώτος το αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης, το οποίο στεγάζει αξιόλογα ευρήματα και μνημεία της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Αθήνα μετά από ένα μαγευτικό γεμάτο τετραήμερο ταξίδι!

Τιμή

215 €  κατ’ ατομο σε δικλινο  ή τρίκλινο δωμάτιο
Έγκαιρη κράτηση έως 10/12 : 195 €
275 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο OCEANIS στην Καβάλα
 • Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν
 • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις  βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός του γραφείου

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
 • Εισιτήριο τρένου Παρανέστι – Τοξότες

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr