ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΛΙΜΕΝΙ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

17 ΕΩΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
160 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑ

 

1η ημέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 17/06/2023: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αναχώρηση το πρωί για Πελοπόννησο με σύντομη στάση καθοδόν. Άφιξη σε ένα όμορφο και ιδιαίτερο χωριό της Μεσσηνίας, τον Άγιο Φλώρο. Στο κέντρο του χωριού θα δούμε τον αιωνόβιο πλάτανο εντυπωσιακών διαστάσεων, που συνδέεται με σοβαρά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην περιοχή και ακριβώς απέναντι θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Φλώρου και Λαύρου. Θα περπατήσουμε στις όχθες του ποταμού Παμίσου και θα απολαύσουμε τον καφέ ή το γλυκό μας στο εξοχικό κέντρο που βρίσκεται εκεί, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την παραλία Καλαμάτας όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΛΙΜΕΝΙ

2η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 18/06/2023: ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΛΙΜΕΝΙ

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Καρδαμύλη. Θα κάνουμε στάση για καφέ στην παραλία ή βόλτα στον κεντρικό δρόμο με τις πέτρινες κατοικίες που κλέβουν τις εντυπώσεις. Μια βόλτα με τα πόδια στην Παλιά Καρδαμύλη θα σας γυρίσει στο παρελθόν της περιοχής. Ο περίτεχνος ναός του Αγίου Σπυρίδωνα με την καμπάνα του να αποτελεί λάφυρο πειρατών, τα πυργόσπιτα και οι κατοικίες των Μούρτζινων και άλλων οικογενειών και τα διάσπαρτα στους γύρω λόφους εκκλησάκια μοιάζουν να βγήκαν από ασπρόμαυρες γκραβούρες παλαιότερων αιώνων! Αφήνουμε τους ήρεμους ρυθμούς της Καρδαμύλης και συνεχίζουμε για την Στούπα, πανέμορφη και ακατέργαστη, με αυξημένο τουριστικό ρεύμα. Σας προτείνουμε την παραλία Καλογριάς για το μπάνιο σας, η οποία είναι οργανωμένη με υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά. Η Καλογριά είναι γνωστή και για έναν ακόμη λόγο. Εδώ γνωρίστηκαν και έζησαν το 1917 ο Νίκος Καζαντζάκης και ο Νίκος Ζορμπάς, μάλιστα τα σπιτάκια που διέμεναν υπάρχουν ακόμη στη δεξιά πλευρά της παραλίας, πάνω από τα βράχια. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο και το γεύμα μας θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Λιμένι με τα πέτρινα σπίτια πάνω στο νερό. Φτάνοντας, θα θαυμάσουμε το Παλάτι του Πετρόμπεη με τον τετραώροφο Πύργο του που μαρτυρά την αίγλη της εποχής. Στάση για καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 19/06/2023: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΥΚΑ

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε λίγο χρόνο στην πόλη της Καλαμάτας για περιήγηση. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την παραλία Μπούκα, τεράστια σε έκταση, με ψιλή άμμο και καθαρά νερά. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

Τιμή : 160 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
 • Δύο πρωινά
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr