ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

30/12/19  –  02/01/20
ΜΟΝΟ ΜΕ 235 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕUROPA 4* ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

 

1Η ΗΜΕΡΑ: 

Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΜΙΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη στο “ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ” γεύμα προαιρετικά, για να καταλήξουμε το βράδυ στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ (καιρού επιτρέποντος) στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη και αγορές σουβενίρ, γουναρικών. Εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική σε ταβέρνα της πόλης, διανυκτέρευση.

Νομός Φλώρινας-Νυμφαίο

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ, για να γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, αλλά και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, μέσω (καιρού επιτρέποντος) ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ, όπου θα έχουμε και στάση γνωριμίας με την ακριτική πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

4Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μικρή παράκαμψη – επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, στάση, γεύμα προαιρετικά, προσπερνώντας ακολούθως την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΛΑΜΙΑΣ με μικρή ενδιάμεση στάση στην περιοχή, θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή : 235,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 320,00  € μονόκλινο
3ο άτομο έως 12 ετών: 210.00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4*, στην πόλη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
  • *Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 δείπνα). Εορταστικό το δείπνο 31/12, με ζωντανή μουσική σε κοσμική ταβέρνα της πόλης.
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

Τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

 

Facebook
Twitter
Pinterest

Close Menu