ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

02 ΕΩΣ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 120 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση το πρωί, στις 07:00 και κάνοντας μια μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας συνεχίζουμε μέσω Δομοκού και Τρικάλων για την περιοχή της Καλαμπάκας, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Κατόπιν, μέσω Γρεβενών συνεχίζουμε για την όμορφη Καστοριά. Άφιξη στην αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη με πρώτη μας επίσκεψη στη ιστορική Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας. Έπειτα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται σε μια πανοραμική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης, για να πάρουμε το δείπνο μας και να διανυκτερεύσουμε.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ - ΦΛΩΡΙΝΑ

2η ημέρα:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, η εκδρομή μας συνεχίζεται με πρώτο σταθμό της ημέρας το παραδοσιακό, πετρόκτιστο και πανέμορφο Νυμφαίο το οποίο δεσπόζει στο όρος Βίτσι και σε υψόμετρο 1350μ. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τις περιοχές Φλώρινα, Βιγλα και  Πισοδέρι θα καταλήξουμε στον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας, έναν οικολογικό παράδεισο, γνωστό για την πλούσια πανίδα και χλωρίδα και εν συνεχεία για το ακριτικό παραλίμνιο χωριό των Ψαράδων, κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, όπου και θα έχουμε χρόνο για το γεύμα μας. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Καστοριά με χρόνο ελεύθερο στην πόλη για βόλτα, καφέ αλλά και για τα ψώνια μας στα φημισμένα καταστήματα γουναρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το δείπνο μας και…διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στον εντυπωσιακό Λιμναίο Οικισμό του Δισπηλιού, έναν ιστορικό οικισμό της νεότερης νεολιθικής περιόδου. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την όμορφη Σιάτιστα με τα πετρόκτιστα καλντερίμια, τα παραδοσιακά  αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Αργότερα θα συνεχίσουμε για την περιοχή της Καλαμπάκας,  όπου θα έχουμε και το γεύμα μας . Εν συνεχεία παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής και με μία ακόμη ενδιάμεση στάση, επί της εθνικής οδού στο ύψος της Λαμίας θα καταλήξουμε στα σημεία απ’ όπου επιβιβαστήκαμε.

Τιμή

120 €  κατ’ ατομο σε δικλινο  ή τρίκλινο δωμάτιο

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ –  ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Hotel Loggas 3*
 • 2 πρωινά μπουφέ και 2 δείπνα
 • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • αρχηγός συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φιλοδωρήματα και ποτά στα γεύματα.
 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr