ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ
3
ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 120 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ  ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ –ΝΥΜΦΑΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ – ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ

 

1ή μέρα

Αναχώρηση στις 07:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Aκολούθως μέσω Δομοκού –  Καρδίτσας – Τρικάλων,  φθάνουμε   στην  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα  προαιρετικά  και  από εκεί συνεχίζουμε και αφου περάσουμε έξω απο τα ΓΡΕΒΕΝΑ άφιξη στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ.Ξεκινάμε την περιήγηση μας στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας με πρώτη επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του .Κατόπιν για τη ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ,μια από τις πιο ιστορικές Μονές τής Δ.Μακεδονίας. Κατόπιν  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TSAMIS χτισμένο σε πανοραμική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης.Δείπνο.Διανυκτέρευση

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ-

2ή μέρα

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει με πρώτος μας σταθμό έναν απο τους πιο χαρακτηριστικούς πετρόκτιστους αλπικούς οικισμούς της Μακεδονίας ,το όμορφο ΝΥΜΦΑΙΟ το οποίο δεσπόζει σε υψόμετρο 1350μ στο όρος Βίτσι.Στη συνέχεια και αφού διασχίσουμε  τις περιοχές ΦΛΩΡΙΝΑ.ΒΙΓΛΑ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ καταλήγουμε στον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας  ,γνωστό για τη πλούσια πανίδα και χλωρίδα ,και από εκεί για το ακριτικό –στα σύνορα με την Αλβανία –παραλίμνιο χωριό των ΨΑΡΑΔΩΝ  όπου και θα γευματίσουμε.Επιστροφή το απόγευμα στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ και χρόνος ελεύθερος στην όμορφη πόλη για βόλτα αλλά και για τα ψώνια μας στα φημισμένα καταστήματα γουναρικών. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3ή μέρα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για επίσκεψη στον ιστορικό ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ.Κατόπιν για ΜΕΤΕΩΡΑ επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ 14αι. και από εκεί για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ οπου και παραμονη για γεύμα.Εν συνεχεία για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 120,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή : 
170,00€ μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LOGGAS 3* ,2 πρωινά μπουφέ  και  2  δείπνα,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) ,αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φπα.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com