ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ

17 ΕΩΣ  20  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
ΜΟΝΟ ΜΕ 260 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MAGNA GRΑECIA 4* ΣΤΗ ΔΑΣΣΙΑ

 

Μ. ΠAΡAΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση 06:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου  Αντιρρίου για να φθάσουμε στην παραλία της Αμφιλοχίας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά και μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στην πόλη.Διανυκτέρευση.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στη κεντρική πλατεία της Κέρκυρας για να παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη λειτουργία της πρώτης Ανάστασης αλλά και του μοναδικού εθίμου του σπασίματος των κανατιών.Κατόπιν περιήγηση της πόλης περνώντας από το Κάστρο και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού ενώ θα επισκεφτούμε και το  αριστοκρατικό ανάκτορο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, ένα έργο ζωής για την Αυτοκράτειρα Ελισάβετ(Σίσσυ) ,το ΚΑΝΟΝΙ που αποτελεί  και το σήμα κατατεθέν του νησιού με τη θέα του προς το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ αλλά και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ.Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στη πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μετάβαση στην επιβλητική Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε τη φαντασμαγορική τελετή της Ανάστασης.Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο   για το  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό μας βόλτα στην πόλη και τα γραφικά καντούνια της έως το μεσημέρι που θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας που μας περιμένει το παραδοσιακο ψησιμο των αρνιών και ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι με μουσικη και παραδοσιακούς χορούς . Το απόγευμα βόλτα στη μαγευτική ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ,μυθικό τόπο συνάντησης της Ναυσικάς και του Οδυσσέα,για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση

ΔΕΥΤΕΡΑ

Πρόγευμα και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας κάνοντας μια ενδιάμεση επίσκεψη στην παραθαλάσσια και αμφιθεατρική ΠΑΡΓΑ στην οποία δεσπόζει το ιστορικό Βενετσιάνικο κάστρο .Κατόπιν συνεχίζουμε  μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ και με καθοδόν στάσεις για καφέ και φαγητό θα επιστρέψουμε το βράδυ σε AΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ .

Τιμή  :  260,00  € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο    *
Τιμή  :
360,00  € μονόκλινο δωμάτιο

Τιμή early booking  για κρατήσεις μέχρι 31/3 και με προκαταβολή 50% για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Μέτα τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής 20€

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις   στο ξενοδοχείο MAGNA GRAECIA 4* στη Δασσιά ,  3 πρωινά μπουφέ & ημιδιατροφή σε μπουφέ- δείπνο με νηστίσιμα τη  Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα με μουσικό πρόγραμμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ,-εισιτήρια F/B Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα και αντίστροφα,φόρος διαμονής, αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,φπα.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

Close Menu