ΚΟΖΑΝΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 215 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΦΛΩΡΙΝΑ

1η ημέρα:

Συγκέντρωση στις 7:30 στο γραφείο μας και αναχώρηση. Με στάσεις κατά την διαδρομή θα φθάσουμε στα Τρίκαλα όπου κάθε χρόνο στην πόλη υπάρχει ο Μύλος Ξωτικών. Οι ντόπιοι επέλεξαν τον παλιό “Μύλο Ματσόπουλου” για να δημιουργήσουν ένα υπέροχο χωριό, Ζεστό και φιλόξενο. Από τις 29 Νοεμβρίου 2013, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλικά μπορούν. Στον παλιό Μύλο θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του. Επίσκεψη και παραμονή για γεύμα και βόλτα στην πόλη. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τελικό προορισμό την Κοζάνη όπου και τα ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ δείπνο σε ταβέρνα.

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά Λουτρά Πόζαρ για να απολαύσουμε το ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιβάλλον ή ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία στην ανοικτή ή σε κλειστή πισίνα. Αργότερα θα βρεθούμε στην Φλώρινα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα στην πόλη και παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στην Κοζάνη και στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ εορταστικό δείπνο σε ταβέρνα με πλήρες menu, κρασί και στερεοφωνική μουσική!!

ΚΟΖΑΝΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε στάση για τον καφέ μας και την βόλτα μας πλάι στη λίμνη. Συνεχίζουμε τι διαδρομή μας για να γνωρίσουμε τη Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα, είναι τα υγρά σύνορα μεταξύ Ελλάδας, Αλβανίας και πρώην Γιουκοσλαβίας. Πρώτος σταθμός της περιήγησής μας οι Ψαράδες το μοναδικό ελληνικό χωριό στη Μεγάλη Πρέσπα. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, του 19ου αιώνα. Από το λιμανάκι του χωριού, προαιρετικά και εάν ο καιρός το επιτρέπει, μπορούμε με τις βάρκες να δούμε τις Βραχογραφίες που υπάρχουν εκεί από την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Παραμονή για γεύμα. Στη Μικρή Πρέστα βρίσκεται το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου με τους είκοσι τρείς βυζαντινούς ναούς. Εκεί θα δούμε τον ερειπωμένο ναό του Αγίου Αχιλλείου κτίσμα του 11ου αιώνα. Επιστροφή στη Κοζάνη στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο σε ταβέρνα.

4η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για τα Γιάννενα. Εκεί θα θαυμάσουμε τη Λίμνη Παμβώτιδα, που είναι γνωστή και ως λίμνη της Κυρά Φροσύνης και προαιρετικά θα μεταβούμε με πλοιάριο (10 λεπτά) στο νησάκι όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Παντελεήμονα, όπου εκτελέστηκε ο Αλή Πασάς. Θα επισκευθούμε το “Χριστουγεννιάτικο πάρκο Ιωαννίνων” που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε έναν μαγικό κόσμο. Θα δούμε το σπίτι του Αη Βασίλη και θα κάνουμε τις αγορές μας από τη Χριστουγεννιατική αγορά. Παραμονή για γεύμα και βόλια στην πόλη. Νωρίς το μεσημέρι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή.

Τιμή

215 €  κατ’ ατομο σε δικλινο  ή τρίκλινο δωμάτιο
275 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Τρείς διανυκτερεύσεις σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια στα: Hotel Katerina 3* ή Hotel Elena 3*.
 • Τρία πρωινά στο ξενοδοχείο μας & τρία δείπνα σε ταβέρνα.
 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο Katerina

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο Elena

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr