ΚΥΘΗΡΑ – ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

26 ΕΩΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 160 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 06:00πμ.από Πειραιά και 06:20 από Αθήνα για Αρτεμήσιο-στάση και από εκεί μέσω Σπάρτης για την παραλιακή Νεάπολη όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Κύθηρα. Άφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου. Έπειτα για Αγ.Πελαγία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΘΗΡΑ - ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι Ποταμός και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην Παναγιά Μυρτιδιώτισσα. Έπειτα επίσκεψη στην όμορφη Χώρα ή Τσιρίγο-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία Καψάλι παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Έπειτα επίσκεψη στον καταπράσινο Μυλοπόταμο με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα αναχώρησουμε για να επισκεφτούμε τον γραφικό Αβλέμονα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού. Κατόπιν για Διακόφτι και αναχώρηση με το πλοίο για Νεάπολη. Άφιξη και στη συνέχεια μέσω ΕΟ για Σπάρτη, Τρίπολη και με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό φτάνουμε σε Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή

160 €  κατ ατομο στο δικλινο   δωμάτιο
210 €  μονόκλινο

*Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις early booking μέχρι 31/07 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής (+20,00€)

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο VENARDOS 3* και 2 πρωινά σε μπουφέ
 • τα εισιτήρια των φέριμπότ
 • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
 • αρχηγός συνοδός
 • ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr