ΚΥΘΗΡΑ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
4
ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

18 ΕΩΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
ΜΟΝΟ ΑΠΟ 210 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

1ή μέρα

Αναχώρηση 7.30 από Αθήνα  για Ισθμό , στάση στο Αρτεμίσιο για καφέ. Συνεχίζουμε για Τρίπολη ,Σπάρτη και στη συνέχεια μετάβαση στην Νεάπολη όπου θα παραμείνομε για το μεσημεριανό φαγητό  . Θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής απόπλους και άφιξη στο Διακόφτι και από εκεί  στην Αγιά Πελαγία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

2ή μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε τη Μονή των Αγίων Θεοδώρων και συνεχίζουμε  για να δούμε τη μεγάλη πέτρινη γέφυρα στο κάτω καντούνι η οποία χτίστηκε το 1822 , συνεχίζουμε περνώντας από το Κάτω Λιβάδι  για να επισκεφτούμε την Χώρα. Θα περπατήσουμε μέχρι το Κάστρο και να θαυμάσουμε τη θέα από ψηλά. Συνεχίζουμε για το Καψάλι όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΘΗΡΑ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

3ή μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Ποταμό όπου έχει και το τοπικό παζάρι κάθε Κυριακή και από εκεί για  το Μοναστήρι της  Παναγίας  τη Μυρτιώτισσας. Παραμονή για προσκύνημα  και συνεχίζουμε για τη  περιοχή  τον Αυλέμωνα που θα παραμείνουμε για μπάνιο όσοι επιθυμούν και για το μεσημεριανό μας γεύμα  . Επιστροφή στο ξενοδοχείο  διανυκτέρευση.

4ή μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μυλοπόταμο μία πολύ όμορφη τοποθεσία όσοι θέλουν θα έχουμε χρόνο περπατήσουν μέχρι τον καταρράκτη της Φόνισσας. Συνεχίζουμε για τον Διακόφτι θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό μέχρι τον απόπλου του πλοίου.  Επιβίβαση στο πλοίο  και να αποβιβαστούμε στην Νεάπολη. Από την Νεάπολη αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις αργά το βράδυ.

Τιμή :  210,00 €  κατ ατομο στο δικλινο    δωμάτιο

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στην Αγία Πελαγία , παραμονή , εισιτήρια πλοίου και φόρος διαμονής .

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com