ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
ΜΟΝΟ ΜΕ 75 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ-ΓΥΘΕΙΟ

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ/ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση ,κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ, ΣΚΑΛΑ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, γνωστή και ως Μαλβαζία από την εποχή των Φράγκων που ηταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο.Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία  που εντυπωσιαζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενα λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρούριου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος.Επιστροφή στη νέα  πόλη και  παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία επιστροφή στη ΣΚΑΛΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για    ΑΡΕΟΠΟΛΗ ,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα, και λιθόχτιστους ξενώνες.Κατόπιν για ΔΙΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε  μέσω όμορφης παραλιακής διαδρομής μέσα από χωριά με χαρακτηριστικη αρχιτεκτονική  και παραδοσιακά καστρόσπιτα που θα μας φέρει στον παραλιακό και λιθόδμητο ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ,παραμονή για γεύμα και το απόγευμα συνεχίζουμε για  το κοσμικό ΓΥΘΕΙΟ όπου και παραμονή και από εκει επιστροφή μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ, ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  75,00     € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  95,00     € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,1 διανυκτέρευση με πρωινό μπουφέ & 1 δείπνο,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

 

Close Menu