ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23 ΕΩΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ 75 €/ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ: 

Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά 07: 50 από ΑΘΗΝΑ και με ενδιάμεση στάση θα προσπεράσουμε την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και από εκει επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που από υψόμετρο 800μ. στέφεται πάνω απο τον θεσσαλικό κάμπο. Κατόπιν για την πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα με πανοραμική θέα στη λίμνη που ειναι χτισμένη σε υψόμετρο 1:000μ.Εν συνέχεια για το φράγμα όπου θα θαυμάσουμε τη τεχνική αρτιότητα του έργου , ένα κομψό τόξο που μοιάζει να αγκαλιάζει τον τεράστιο όγκο υδάτων του ποταμου Ταυρωπού .Επόμενος προορισμός μας η περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μεγαλύτερο, μετά το ΑΓ. ΟΡΟΣ, μοναστηριακό συγκρότημα στονελλαδικό χώρο με παγκόσμια ακτινοβολία, τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την όμορφη ΠΥΛΗ χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση και επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα, για γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο. )στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/Πειραιά.

Τιμή : 75,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 95
,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο ANTONIADIS 4*, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16), αρχηγός/συνοδός, ασφάλεια αστικής ευθύνης,ΦΠΑ.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr