ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ- ΠΙΕΡΙΑ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12/19 ΕΩΣ 02/01/20
ΜΟΝΟ ΜΕ 135 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΛΑΡΙΣΑ
ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΤΡΙΤΗ 31/12: 

Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 απο ΑΘΗΝΑ  για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  του ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-περνώντας το χωριό  ΛΑΜΠΕΡΟ όπου και παραμονή για γεύμα.Επειτα για ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΚΑΛΥΒΙΑ –όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχήμε   θέα στην λίμνη- στάση. Συνεχίζουμε για  ΚΑΡΔΙΤΣΑ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας στη πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας  ρεβεγιόν  με μουσική .Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/1:

Μετα το πρωινό αναχώρηση για τους πρόποδες του Ολύμπου για να επισκεφτούμε την ιστορική ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ με σπουδαίο παρουσία στο νομό Πιερίας από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της. Κατόπιν  θα ανηφορίσουμε προς τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ο οποίος προσφέρει πανοραμκή θέα στο Αιγαίο αλλά και στις οροσειρές Όσσα και Όλυμπο .Παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια επιστροφή στην ΛΑΡΙΣΑ. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθούμε στην μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας γνωστή για τις όμορφες πλατείες,την ιστορική  Ακρόπολη του Αγ.Αχιλλείου και τα δύο Αρχαία θέατρα της. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 2/1:

Μετα το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο ιστορικές και παράλληλα χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων ,την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ η οποία δεσπόζει σε έναν από τους βράχους των Μετεώρων που φτάνουν τα 400μ σε ύψος.Στη συνέχεια για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών». Στο μεγαλυτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές.

Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του στο ομορφότερο Χωριό και στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε ελευθερο χρόνο για περιήγηση και  παραμονή για γεύμα ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσουμε και με ενδιάμεση στάση θα επιστρέψουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 135,00 κατ΄ατομο σε δίκλινο  δωμάτιο
Τιμή : 175,00 κατ΄ατομο σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονταιι:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πουλμαν, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο GRAND METROPOLE  3* ,πλούσιο εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική στις  31/ 12,φόρος διαμονής,αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φπα.

Τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000

Εmail: fourseasonsgreece.contact@gmail.com

Facebook
Twitter
Pinterest

 

Close Menu