ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΟ ΜΕ 75 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑ

 

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά 07: 50 από ΑΘΗΝΑ για (Ε.Ο.) στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ και από εκει επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που από υψόμετρο 800μ. στέφεται στον θεσσαλικό κάμπο στάση και εν συνεχεία για το γύρο της τεχνητής λίμνης ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1:000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Κατόπιν για φράγμα στάση, ΝΕΟΧΩΡΙ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή, με υπέροχη θέα στην λίμνη. Επειτα για ΠΕΖΟΥΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, και από εκει για την περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μεγαλύτερο, μετά το ΑΓ. ΟΡΟΣ, μοναστηριακό συγκρότημα στονελλαδικό χώρο με παγκόσμια ακτινοβολία, τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την όμορφη ΠΥΛΗ χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ, και καταλήγουμε στην ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση και επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ, όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα, για γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο. )στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/Πειραιά.

Τιμή: 75,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή: 9
5,00 € μονόκλινο

ΠεριλαμβάνονταιΜετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4*, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16), αρχηγός/συνοδός, ασφάλεια αστικής ευθύνης,ΦΠΑ.

 

τηλ. κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com