ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΕΩΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022
ΜΟΝΟ ΜΕ 130
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ – ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07.00πμ. από Πειραιά 07:20 από Αθήνα για Λαμία Εο στάση, Λάρισα (ΕΟ) γεύμα και από εκει για θα ανηφορίσουμε προς την πόλη της Βέροιας με προορισμό την ιστορική Παναγία Σουμελά, επισκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκηνύματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου Όρους κοντά στο χωριό Καστανιά.Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά,κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδαιτέρως για τον Ποντιακό Ελληνισμό.Κατόπιν για Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί τη πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ - ΝΑΟΥΣΑ

2η ημέρα

Μετα το πρωινό μας χρονος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα και να επωφεληθούμε από τις ευεργέτικες ιδιότητες των νερών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη Λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος κάνοντας μια στάση στο όμορφο χωριό Αγ.Παντελεήμονας που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη. Κατοπιν θα ανηφορίσουμε στο πιο γνωστό θέρετρο της περιοχής τον γραφικό Αγ.Αθανάσιο όπου και παραμονή για φαγητό και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας και επισκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου – που λέγεται και «φρύδι της πόλης» – και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια.Κατόπιν για την όμορφη Νάουσα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζεται απο τον ποταμό Αραπίτσα. Παραμονή στην όμορφη πόλη με το καταπράσινο δημοτικό πάρκο και το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της και από εκεί για το άλσος του Αγ.Νικολάου, ενας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 130 €
Μονόκλινο: 190 €

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% έως και 15 ημέρες πριν από κάθε αναχώρηση. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση 20 €.

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXIAS 3* στα Λουτρά Πόζαρ
  • 2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • αρχηγός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr