ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

24 ΕΩΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΜΟΝΟ 168 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΓΙΝΑ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 08:15 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αγίου Κων/νου και της Λάρισας και συνεχίζουμε για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Γνωριμία με το χώρο των λουτρών και προγραμματισμός λουτροθεραπείας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, μια περιοχή που είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

2η ημέρα:

Η ημέρα αρχίζει δυναμικά για όσους επιθυμούν με λουτροθεραπεία (προαιρετικά) και αφού πάρουμε το πρωινό μας λίγο αργότερα, ξεκινάμε για το χιονισμένο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ. Θα επισκεφθούμε το ομώνυμο χιονοδρομικό, για να χαρούμε το λευκά τοπία, απολαμβάνοντας τον καφέ μας, ή παίζοντας με το χιόνι. Λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στο χωριό, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες και αμέσως μετά τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Βεργίνας, για να θαυμάσουμε τους Βασιλικούς τάφους στην αρχαία νεκρόπολη των Αιγών, αλλά και τα σπουδαία ευρήματα που φιλοξενούνται στο ομώνυμο Μουσείο. Πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 168 €
3o άτομο ως 12 ετών: 152 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου: + 48 €

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3*, στο Λουτράκι.
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr