ΜΑΝΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31/12/21 ΕΩΣ 02/01/22
ΜΟΝΟ ΜΕ 140
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ– ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07.30πμ. από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα για Αρτεμήσιο στάση και από εκει για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαργτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας.Κατόπιν θα επισκεφτουμε την επιβλητική καστροπολιτεία του Μυστρά, συμβολο της βυζαντινης αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπειρου.Παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσια και στη συνέχεια για Σκάλα Λακωνίας.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική. Διανυκτέρευση.

ΜΑΝΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

2η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μονεμβασιά , γνωστή και ως Μαλβάζια από την εποχή των Φράγκων που ηταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο.Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρούριου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος.Επιστροφή στη νέα πόλη και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Δειπνο,διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ ,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας χαρακτηριστικός οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με καλοδιατηρημένα πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες.Συνεχίζουμε για ΔΙΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Κατόπιν για το γραφικό ΓΥΘΕΙΟ με την όμορφη παραλία του όπου και παραμονή για γεύμα και ύστερα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με και με ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 140 €
Μονόκλινο: 190 €

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο Oasis 3*
  • 2 πρωινά σε μπουφέ
  • 2 δείπνα ενα εκ των οποίων το εορταστικο ρεβεγιόν με μουσική στις 31/12
  • αρχηγός συνοδός
  • ΦΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr