ΜΕΤΕΩΡΑ – ΕΛΑΤΗ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
3
ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

26 ΕΩΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΜΟΝΟ ΜΕ 138 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1ή μέρα

Αναχώρηση 09:00 από το γραφείο μας , μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη. ‘Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

2ή μέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ενώ λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε τα ορεινά χωριά, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, όπου και θα έχουμε και προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3ή μέρα

Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. ‘Αφιξη το βράδυ.

Τιμή : 138,00 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Μονόκλινο: 178 €
3ο άτομο έως 12 ετών: 120 €

Περιλαμβάνονται

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Δύο διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Κ. FAMISSI 3* της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
  • *Δύο πρωινά & δύο δείπνα.
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com