ΜΕΤΕΩΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΜΟΝΟ ΜΕ 220
€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ και αναχώρηση για το γύρο της τεχνητής λίμνης του ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-περνώντας το χωριό ΛΑΜΠΕΡΟ όπου και παραμονή για γεύμα.Επειτα για ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΚΑΛΥΒΙΑ -όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με θέα στην λίμνη- στάση και συνεχίζουμε για ΚΑΡΔΙΤΣΑ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Μετα το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών»,στο μεγαλυτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν για να παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες αλλά και το εργοστάσιο του Άι Βασίλη όπου θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά που σας περιμένουν στο ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε ελευθερο χρόνο για περιήγηση και παραμονή για γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης.Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο Μεγάλο Μετέωρο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων και από εκεί συνεχίζουμε για το ορεινό Μέτσοβο όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της Αγ.Παρασκεύης και θα έχουμε το χρόνο για γεύμα στη γραφική πλατεία με το χαρακτηριστικο μνημείο των αρκούδων. Επιστροφή στη Καλαμπάκα.Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση και μέσω γραφικής διαδρομής από τα περτουλιωτικα λιβάδια,που αποτελούν τοπίο Αλπικής ομορφιάς,για το ορεινό Περτούλι το οποίο πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. δεσπόζει αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού.Κατόπιν για Ελάτη, παραδοσιακός ελατοσκέπαστος οικισμός με εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν για Τρίκαλα, Δομοκό, Λαμία ΕΟ στάση και υστερα για Αθήνα/ Πειραιά.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 220 €
Μονόκλινο: 295

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANTONIADIS 4*
  • 3 πρωινά μπουφέ
  • 3 δείπνα σε μπουφέ  ένα εκ των οποίων  το εορταστικό ρεβεγιόν 24/12  
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16)
  • αρχηγός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr