ΜΗΛΟΣ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

07 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
ΜΟΝΟ ΑΠΟ 210 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ
(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ)

 

1η Ημέρα : ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο λιμανι του ΠΕΙΡΑΙΑ,επιβίβαση στο πλοιο και μετάβαση στο  νησι της Αφροδίτης, την όμορφη ΜΗΛΟ. Αφιξη στο λιμάνι  του   ΑΔΑΜΑΝΤΑ που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια  του Αιγαίου και αναχώρηση για ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ, μικρή στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές. Συνεχίζουμε για ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ, όμορφο παρεθεριστικό κέντρο στο βορειοαναταλικό άκρο του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια όπου  μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού, τα πιτταράκια και να απολαύσετε το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Για το βράδυ προαιρετικά δείπνο στην όμορφη ΤΡΥΠΗΤΗ, το «μπαλκόνι» όπως χαρακτηρίζετε από πολλούς,  με υπέροχη θέα στον όρμο της ΜΗΛΟΥ. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ. Διανυκτέρευση.

ΜΗΛΟΣ

2η Ημέρα :  ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΛΑΚΑ-ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Μεταλλευτικό Μουσείο του ΑΔΑΜΑΝΤΑ που προβάλλει την μεταλλευτική ιστορία του νησιού με εργαλεία εξόρυξης, πετρώματα, ορυκτά και χάρτες. Σε μικρή αίθουσα του προβάλλεται βίντεο που αναφέρεται στην ζωή των παλαιών μεταλλορύχων. Εν συνεχεία για την πρωτεύουσα του νησιού, την ΠΛΑΚΑ όπου θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό και Αρχαιολογικό Μουσείο. Επειτα θα επισκεφθούμε τις Κατακόμβες του νησιού, στο Αρχαίο θέατρο και στο σημείο όπου βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα  αναχώρηση για το κάστρο της ΠΛΑΚΑΣ. Ο λοφος του κάστρου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι εκκλησίες, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν μια όμορφη εικόνα της ΠΛΑΚΑΣ, που αγναντεύει από ψηλά το πέλαγος. Θα δούμε  την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΙΣΣΑΣ και την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΣΤΡΑΣ με μοναδική θέα στο πέλαγος. Επιστροφή στον ΑΔΑΜΑΝΤΑ.Διανυκτέρευση.

ΜΗΛΟΣ

3η Ημέρα :  ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα σε κάποια από τις πολλές παραλίες του νησιού.Εναλλακτικα υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής  κρουαζιέρας για τον θαλλάσιο γύρο της Μήλου με τοπικο καραβάκι. Η Μήλος σαν ηφαιστειογενές νησί έχει εντυπωσιακή μορφή όταν κάποιος την παρατηρεί από τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του γύρου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το   μπάνιο μας σε δύο παραλίες του νησιού (συνήθως στο Κλέφτικο και τον Γέρακα) στις οποίες δεν μπορούμε να φτάσουμε οδικώς ενώ θα μεταβούμε στη συνέχεια στην αντικρινή ΚΙΜΩΛΟ  για επίσκεψη του παράλιου οικισμού όπου θα έχουμε παραμονή για  μπάνιο και γεύμα .Κατόπιν επιστροφή στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση

4η Ημέρα :  ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βoυτιά στη παραλία του ΑΔΑΜΑΝΤΑ  και εν συνεχεία επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 210,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 285,00 €  μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εως 15/06 μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση  30€.

Περιλαμβάνονται : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Πειραιάς-Μήλος
Πειραιάς ,μεταφορές με πούλμαν στη Μήλο βάσει προγράμματος,3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3* στον Αδάμαντα , φόρο διαμονής(άρθρο53  v.4389/16) , αρχηγός/συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης ,Φπα.

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com