ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΜΟΝΟ 150 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

 

1η ημέρα:

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ – ΜΟΛΑΟΙ και φτάνουμε στην ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη. Επιστροφή στην παραλία παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φεριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, άφιξη και μετάβαση στην νότια πλευρά του νησιού που βρίσκεται η διεθνώς φημισμένη παραλία του ΣΙΜΟΥ που διαθέτει αμμουδιά με ψιλή χρυσή άμμο, αμμόλοφους στο εσωτερικό της και κρυστάλλινα νερά, παραμονή, μπάνιο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο λιμανάκι της Χώρας. Επιστροφή για το απόγευμα στην ΝΕΑΠΟΛΗ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

Τιμή : 150 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* στη Νεάπολη Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • το φέριμποτ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr