ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΟ ΜΕ 75 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12/2019

Αναχωρούμε στις 7:00 από το κέντρο της Αθήνας και στις 7.30 από Νέ Ηράκλειο , και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης, και  άθονος ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, γεύμα, καφέ και βόλτα στο μαγικό ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.  Μία εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών (γνωστός και ως χωριό του Άη Βασίλη), κάποια από τις μέρες που θα βρίσκεστε στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι, ίσως είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργήθηκε το 2011 και έκτοτε έχει μεταβληθεί στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας. Κάθε χρόνο ανοίγει τις πύλες του κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (περί τα τέλη Νοεμβρίου). Είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά μπορούν να ανέβουν στο Πολικό Express και να επισκεφθούν το Εργαστήρι Σοκολάτας και το Σπίτι του Άι Βασίλη και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Την προσοχή των παιδιών θα τραβήξει σίγουρα το Fun Park του Μύλου, το Παγοδρόμιο αλλά και η Ζωγραφική Προσώπου. Μπορείτε να επισκεφθείτε, επίσης, τον Αλευρόμυλο και το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Μουσείο των Μανιταριών και τη Χριστουγεννιάτικη αγορά άλλες δράσεις όπως η πριγκίπισσα του φεγγαριού,Playmobil Magic,Το εργαστήριο πλάσματος,Το ενεργειακό πάρκο, Το πηγάδι των ευχών, Το εργαστήρι αναρρίχησης….

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12/2019

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το γύρο των Μετεώρων, και ένα θέαμα που θα μας αποστομώσει… Επίσκεψη και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα Μοναστήρια όπου είναι επισκέψημα.Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το φοβερό  μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στην Καλαμπάκα. Στα 1.000 τ.μ. που φιλοξενείται η έκθεση, θα δείτε απίστευτη ποικιλία από 300 περίπου είδη ζώων – θηλαστικά και πτηνά – μερικά εκ των οποίων κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Αλλά και το – μοναδικό στο είδος του – μουσείο μανιταριών στην Ευρώπη με εκατοντάδες ποικιλίες από τα φυτά που υπάρχουν στην χώρα μας. Ελευθερος χρόνος και στη συνέχεια το γεύμα μας..Αναχώρηση απο γέματοι δραστηριότητες και εικόνες απο μια εορταστική εκδρομή με ενδιάμεσες στάσεις για την Αθήνα..

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 75 €
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ..110 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

  • Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμά μας
  • Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας
  • 1 Διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο στα Τρίκαλα  HOTEL PADELIDAKIS 4*
  • 1 Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

 

Facebook
Twitter
Pinterest

 

Close Menu