ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΣΚΙΑΘΟΣ 
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΟ ΜΕ 188 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ TOKALIS BUTIQUE HOTEL & SPA

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 06, 14,  27

 

1η ημέρα

Αναχώρηση 09:00, περιοχή Aγίου Κωνσταντίνου ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ 

2η ημέρα

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Αμέσως μετά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση, κολύμπι στην όμορφη παραλία η την πισίνα του ξενοδοχείου, δείπνο, διανυκτέρευση

3η ημέρα

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ η της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, από όπου με τουριστικό πλοιάριο θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΧΩΡΑ της ΣΚΙΑΘΟΥ, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ 

4η ημέρα

Τελευταία ημέρα της εκδρομής μας και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία για ένα τελευταίο μπάνιο, πριν πάρουμε το πρωινό μας και αναχωρήσουμε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, που είναι κτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής Άνω Ξενιάς. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στην όμορφη παραλία των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

Τιμή

Αναχωρήσεις; 11 Ιουλίου, 6 & 27 Αυγούστου:
Σε δίκλινα δωμάτια: 188 €
Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο : 168 €
Μονόκλινο: 251 €

Αναχώρηση; 14 Αυγούστου
Σε δίκλινα δωμάτια: 218 €
Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο : 198 €
Μονόκλινο: 290 €

*Στην αναχώρηση 14/8, η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο park 4* στο Βόλο

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξεν/χείο ΤΟΚΑLIS BUTIQUE HOTEL & SPA 3*, στην παραλία της NEAΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.
  • *Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
  • *Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΣΚΙΑΘΟ.
  • *Αρχηγό – συνοδό.
  • *Φ.Π.Α. & Φόρο διαμονής.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr