ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 01 ΜΑΪΟΥ 2023
ΜΟΝΟ 198 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΣΟΥΦΛΙ
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και του ΚΟΡΙΝΟΥ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτοντας τη Θεσσαλονίκη και με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, που φιλοξενεί και το ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, με περισσότερα από 500 εκθεσιακά αντικείμενα, να πληροφορούν για την ιστορία και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνετε από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα συνεχίζουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επόμενος σταθμός το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, χτισμένο στη συμβολή Έβρου και Ερυθροπόταμου, δύο μόνο χιλιόμετρα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

3η ημέρα:

Πρωινό και ακολουθώντας μια πολύ όμορφη διαδρομή από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, θα επισκεφθούμε την όμορφη πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ . Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ και την περιοχή του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 198 €
3o άτομο ως 12 ετών: 178 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου: + 60 €

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία «ΑNATOLIA» 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
 • Τρία πρωινά, τρία δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι διαμονής.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr