ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

27 ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 
ΜΟΝΟ 198 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΣΟΥΦΛΙ – ΣΜΙΝΘΗ – ΕΧΙΝΟΣ – ΞΑΝΘΗ
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ – ΚΑΒΑΛΑ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Xρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πλατεία της Αγίας ειρήνης, σημείο αναφοράς της πόλης και στην πλακόστρωτη Ερμού με τα παραδοσιακά < ΤΕΚΕΝΕΤΖΙΔΙΚΑ >. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα:

Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνετε από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Λίγο αργότερα φθάνουμε στις ΦΕΡΡΕΣ, όπου στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου, θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις εκβολές του Έβρου, πριν ξεκινήσουμε για την περιοχή του ΔΕΛΤΑ (καιρού επιτρέποντος ), έναν μοναδικό ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟ, από τους σημαντικότερους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε σε ένα μεγάλο κομμάτι την υδάτινης επιφάνειας των 1500 στρεμμάτων, για να θαυμάσουμε τη χλωρίδα και την πανίδα όχι μόνο της υδάτινης αλλά και της χερσαίας επιφάνειας του ΔΕΛΤΑ, που προστατεύεται και από τη σύμβαση ΡΑΜΣΑΡ, λόγω των σημαντικών ειδών που φιλοξενεί. Το απόγευμα θα κλείσουμε την περιήγηση μας με σύντομη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού την Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δείπνο, διαν/ση.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

3η ημέρα:

Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

4η ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με στάση στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ για γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή : 

Σε δίκλινα δωμάτια: 198 €
3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο: 178 €
Επιβάρυνση Μονόκλινου: + 60

Περιλαμβάνονται:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΑΝΑΤΟLIA» 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
 • Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr