ΠΑΞΟΙ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

13 ΕΩΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
ΜΟΝΟ  220 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

ΑΣΥΒΟΤΑ – ΑΣΤΑΚΟΣ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ


 

1η ημέρα

Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:20 ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ ΕΟ στάση και αφου διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  κατευθυνόμαστε στην μικρη Βενετία της Ελλάδας,το γραφικο Αιτωλικό. Σύντομη παραμονή και στη συνέχεια για τον παραλιακό ΑΣΤΑΚΟ όπου και η παραμονή μας για μπάνιο και γεύμα .Κατόπιν για ΠΡΕΒΕΖΑ  και από εκεί για το ξενοδοχείο μας.Τακτοποίηση.Δείπνο .Διανυκτέρευση.

ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

2η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στο όμορφο νησάκι του ΙΟΥΝΙΟΥ,τους ΠΑΞΟΥΣ. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλίες. Παραμονή για μπανιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα  επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε τα φημισμένα ΣΥΒΟΤΑ ,μια ειδυλλιακη τοποθεσία αγκαλιασμένη από το μοναδικο μπλε της θάλασας και δύο όμορφα νησάκια τον Αγιο  Νικόλαο  και το Μαύρο Όρος. Θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση νότια και συγκεκριμένα  την γραφικη   ΑΜΜΟΥΔΙΑ, προαιρετική επιβίβαση στις βάρκες και επίσκεψη στις σπηλιές και μικρή πορεία στο ποταμό Αχέροντα  και  εν συνεχεια παραμονη μας για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία με τα πεντακάθαρα νερά που είναι και μια από τις πιο δημοφιλείς για τους επισκέπτες της περιοχής . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.Ελεύθερος χρόνος.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

4η ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση και μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ άφιξη στην όμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ στάση και στη συνέχεια για το κοσμοπολιτικό ΝΥΔΡΙ όπου θα υπάρξει χρόνος για μπάνιο και γεύμα και  προαιρετικα όσοι επιθυμουν μπορουν να πραγματοποιήσουν μια μινι κρουαζιέρα στα καταπράσινα  νησάκια ΜΑΔΟΥΡΙ και ΣΚΟΡΠΙΟ ,αγαπημένους τόπους ξεκούρασης ποιητών όπως ο Βαλαωρίτης άλλα και μεγιστάνων όπως ο Ωνάσης.Στη συνέχεια επιστροφή μέσω ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ στάση,γέφυρα ΡΙΟΥ,ΙΣΘΜΟ στάση και απο εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 220,00 € κατάτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 2
9
5,00 € μονόκλινο

Η παραπάνω τιμή αφορά κρατήσεις Early booking με προκαταβολή 50% εως 20/7.
και για περιορισμενο αριθμο θέσεων, μετα την συγκεκριμενη ημερομηνια θα υπάρξει προσαύξηση  20 €.

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ”CLEOPATRA BEACH” 3* στην Καστροσυκιά
  • 3 δείπνα
  • 3 πρωινά μπουφέ
  • Τα εισιτήρια της κρουαζιέρας στου ΠΑΞΟΥΣ
  • Ο φόρος διαμονής
  • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης
  • Φπα. 

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ. : 211-2130571 / 6988359000
Εmail: info@fourseasonsgreece.gr