ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

11 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΜΟΝΟ 175 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΛΥΓΙΑ

 

1η ημέρα:

Αναχώρηση 07:15, στάση σε καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ για την όμορφη παραλία της Αμμουδιάς, στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές, ενώ διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον ‘Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα καταλήγουμε και πάλι στο λιμανάκι της ΠΑΡΓΑΣ, σχετική παραμονή – επίσκεψη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διαν/ση.

3η ημέρα:

Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Θα φθάσουμε στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ, απέναντι από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το γνωστό νησί του ΩΝΑΣΗ. Προαιρετικά ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο και ακολουθώντας στη συνέχεια μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό κόλπο, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΡΙΟ, όπου με μια ακόμη στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, θα φθάσουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Τιμή

Σε δίκλινα δωμάτια: 175 €
3ο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο: 145 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: + 30 €

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* στην παραλιακή περιοχή Καστροσυκιάς / Μύτικα.
  • Ημιδιατροφή ( 2 πρωινά & 2 δείπνα).
  • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • ΦΠΑ.
  • Φόρος διαμονής.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail:
info@fourseasonsgreece.gr