ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ & ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

15 ΕΩΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
ΜΟΝΟ 175 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΜΟΝΗ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
ΡΑΨΑΝΗ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

 

1η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ μ’ ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν. Συνεχίζουμε για ΤΕΜΠΗ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας θα διακρίνουμε το φυσικό μεγαλείο της κοιλάδας. Φτάνοντας θα απολαύσουμε τα Αρχοντικά , το πράσινο και τις πηγές του χωριού. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτούμε το Αρχοντικό του Σβάρτς και το Λαογραφικό Μουσείο, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την παραλία της ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο DAFNI PLUS 3*.Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την τελετή της Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο με απεριόριστη κατανάλωση από κρασί, μπύρα και αναψυκτικά. Διανυκτέρευση.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ & ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

2η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, στάση. Κατά της (12:00μ.μ.) επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών, οι ουζομεζέδες θα μας περιμένουν να τους γευτούμε και το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Πασχαλινό μας γεύμα με συνοδεία μουσικής και απεριόριστη κατανάλωση από κρασί, μπύρα και αναψυκτικά. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για βόλτα στην παραλία της ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑΣ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17/3

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ, στάση. Εν συνεχεία για την ορεινή ΡΑΨΑΝΗ χτισμένη σε υψόμετρο 600μ. η ‘’ κυρά του Ολύμπου ‘’ όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, επιφυλάσσει στον επισκέπτη μαγευτική θέα που φτάνει ως το Αιγαίο πέλαγος, παραμονή, γεύμα. ( Είναι φημισμένη για την πλούσια βλάστησή της και τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της. Στο χωριό θα περιπλανηθείτε στα πέτρινα δρομάκια και θα θαυμάσετε τα γραφικά σπίτια, τα περίφημα αρχοντικά και την πλατεία με τα μαγαζιά και τα αιωνόβια πλατάνια). Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ – ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 175 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Το εισιτήριο του πούλμαν
 • Το ξενοδοχείο DAFNI PLUS 4* στην ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ σε δίκλινα δωμάτια
 • Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
 • Το Αναστάσιμο Δείπνο
 • Το Πασχαλινό γεύμα με συνοδεία μουσικής από dj και απεριόριστη κατανάλωση από κρασί, μπύρα και αναψυκτικά
 • Αρχηγό – Συνοδό
 • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
 • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
 • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr