ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

17 ΕΩΣ  20  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
ΜΟΝΟ ΜΕ 240 € ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΣΤΟ HOTEL AEOLOS BAY

 

Μ. ΠAΡAΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση 05:45 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:00 από ΑΘΗΝΑ  για το λιμάνι της  ΡΑΦΗΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσημα .Διανυκτέρευση.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες, το αρχοντικό χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας, τον Βώλακα με τους εντυπωσιακούς «εξωγήινους» λίθινους γρανιτένιους σχηματισμούς και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το νησί εντυπωσιάζει τον επισκέπτη για τις αντιθέσεις στο τοπίο του, ενώ αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για προσκυνηματικούς λόγους, αλλά και για την τουριστική γοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Αναστάσεως και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα,κόκκινα αυγά και κουλούρια.Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία,απολαμβάνοντας μεζεδάκι με ουζάκι στον κήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γνήσιο νησιώτικο γλέντι!Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή βόλτα. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκυνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για περιήγηση στη γραφική Χώρα και στη συνέχεια  συγκεντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση  για ΡΑΦΗΝΑ και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 240,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 315
,00€ σε μονόκλινο

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 31/03 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής

Περιλαμβάνονται:Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,εισιτήρια επιβατών Ραφηνα – Τήνος – Ραφηνα σε οικονομική  θεση ,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AEOLOS BAY στη Τήνο, 3 πρωινά μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα με μουσική ,αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.

 

τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
Εmail: 
fourseasonsgreece.contact@gmail.com

Close Menu