ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

15 ΕΩΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
ΜΕ 190 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΒΥΤΙΝΑ

 

1η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15/4

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 8:00, με στάσεις στη διαδρομή θα περάσουμε από Τρίπολη και θα φθάσουμε στην Καλαμάτα. Ο Ταΰγετος μεγαλόπρεπος υψώνεται από πάνω της, η θάλασσα λαμπυρίζει αστραφτερή στα πόδια της, η παραλία της ατέλειωτη. Ο ρυθμός της θα σας συνεπάρει: μοντέρνα καφέ, μπαρ, εστιατόρια, πολυτελή ξενοδοχεία, αγορές, ιστορικά κτήρια, το λιμάνι κ.α. Παραμονή για γεύμα και βόλτα. Τελικός προορισμός μας η Κυπαρισσία όπου και το όμορφο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ όλοι μαζί θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία και έπειτα θα ακουλουθήσει δείπνο.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

2η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16/4

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο ξενοδοχείο μας ή μια βόλτα στην πόλη της Κυπαρισσίας, ώσπου όλοι μαζί το μεσημέρι θα γευματίσουμε παραδοσιακά!! Το απόγευμα θα πάμε μια όμορφη βόλτα στην Πύλο. Μικρή κωμόπολη στις δυτικές ακτές του νομού Μεσσηνίας που είναι χτισμένη στον όρμο του Ναβαρίνου, απέναντι απ’ το νησάκι Σφακτηρίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17/3

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για την ορεινή Δημητσάνα, ολόκληρη ένα ζωντανό μουσείο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με τα ωραία πετρόκτιστα κτίρια της, τα φιδωτά κατηφορικά δρομάκια της, τα γεφύρια και τις νεροτριβές της, ένα μουσείο ιστορίας με τα πάλαια μοναστήρια της, τα βυζαντινά και εκκλησιαστικά ιερά κειμήλια, την βιβλιοθήκη της με τα σπάνια έγγραφα και κώδικες, τους μπαρουτόμυλους και το μουσείο υδροκίνησης, τις αρχαιολογικές και λαογραφικές συλλογές της. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για την Βυτίνα, με τα παλιά πετρόσπιτα της, τα γραφικά στενά της, την ζωντανή πλατεία της με την παλιά εκκλησία και τα δεντροσκέπαστα δρομάκια της για περιπάτους. Παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή.

Τιμή

Σε δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια: 190 €

Περιλαμβάνονται:

 • Δύο διανυκτερεύσεις σε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα στο Kyparissia Beach Hotel 4*.
 • Δύο πρωινά, το Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα.
 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Το κερί της Ανάστασης & Πασχαλινό κουλούρι από το γραφείο μας!

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr